Λικ Μπεσόν: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Λικ Μπεσόν: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Μετά την 27χρονη που κατηγορεί τον Λικ Μπεσόν για βιασμό άλλη μια 49χρονη ισχυρίζεται πως δέχτηκε πιέσεις να κάνει σεξ μαζί του την περασμένη εβδομάδα- Την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη η γαλλική αστυνομία

Luc_Besson
Ο Γάλλος σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για σεξουαλική βία μετά τις καταγγελίες της 27χρονης ηθοποιού Σαντ βαν Ρόι για βιασμό. Την υπόθεση διερευνά ήδη η γαλλική αστυνομία και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Mediapart ο διάσημος σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος αρνείται και τις νέες κατηγορίες εναντίον του και κάνει λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ο 59χρονος Μπεσόν ήταν τον περασμένο χρόνο ο πιο ακριβοπληρωμένος σκηνοθέτης. Σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα η νέα υπόθεση αφορά στις κατηγορίες 49 χρονης γυναίκας η οποία ισχυρίζεται πώς ο Μπεσόν την παρενόχλησε σεξουαλικά απαιτώντας σεξ από εκείνη την περασμένη εβδομάδα.

Στην προηγούμενη υπόθεση η 27χρονη είπε πως ο Μπεσόν επανειλημμένως «την παρενοχλούσε σεξουαλικά και απαιτούσε σεξ από εκείνη».

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή άλλες δύο γυναίκες κατηγορούν τον σκηνοθέτη για ανάρμοστη συμπεριφορά ενώ η μια από αυτές ισχυρίστηκε ότι μια φορά χρειάστηκε να το βάλει στα πόδια από το γραφείο του στο Παρίσι για να σωθεί.

Ο δικηγόρος του Μπεσόν, Τιερί Μάρεμπερτ πρόσφατα αντέκρουσε τις κατηγορίες τις οποίες χαρακτήρισε μυθεύματα. Για τις νέες κατηγορίες η πλευρά του σκηνοθέτη είπε στο γαλλικό πρακτορείο πως δεν έχει να προσθέσει κάτι παραπάνω και αρνείται όλα όσα τον κατηγορούν.

«Ο κ. Μπεσόν έχει δώσει τις απαντήσεις του και είναι αθώος», είπε ο δικηγόρος του. Η ηθοποιός που βγήκε πρώτη και τον κατηγόρησε είπε πως δεχόταν πιέσεις για να κάνει σεξ μαζί του προκειμένου να πάρει και να κρατήσει ρόλους στις ταινίες του. Η εταιρεία παραγωγής του Μπεσόν αρκέστηκε να πει πως βρίσκεται στο πλευρό του σκηνοθέτη στη δύσκολη περίοδο που διανύει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης