Η Έμμα Τόμσον έγραψε οδηγό σεξ για την 18χρονη κόρη της

Η Έμμα Τόμσον έγραψε οδηγό σεξ για την 18χρονη κόρη της

Η 59χρονη ηθοποιός έγραψε την επιστολή όταν η κόρη της ήταν 10 ετών

tomson-kori1
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να «εκπαιδεύσει» την κόρη της στο χώρο του σεξ βρήκε η Έμμα Τόμσον, η οποία πριν από οχτώ χρόνια, όταν η 18χρονη σήμερα κόρη της Γκάια ήταν δέκα ετών, της έγραψε μια επιστολή-οδηγό για το σεξ.

Σύμφωνα με την 59χρονη ηθοποιό το σεξ θα πρέπει να αποκαλείται «shavoom» ενώ η πορνογραφία θεωρείται ως το «βασίλειο της αηδίας».

Στην επιστολή η Τόμσον έγραφε στην κόρη της ότι σιχαίνεται τη λέξη «σεξ» και στη θέση της θα πρέπει να χρησιμοποιείται η λέξη «shavoom».

Η Βρετανίδα ηθοποιός παρότρυνε, επίσης, την κόρη της να εμπιστεύεται «την αίσθηση αηδίας και δυσφορίας» που θα νιώσει σε μια άβολη κατάσταση.

«Αν κάποιος σου κάνει κάτι, σου πει κάτι, υπονοήσει κάτι, σου δείξει κάτι ή προτείνει κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις αηδία, τότε φύγε μακριά και πες "όχι ευχαριστώ". Ή ακόμα καλύτερα φύγε χωρίς να πεις τη λέξη "ευχαριστώ"».

Η Τόμσον προειδοποίησε, τέλος, τη 10χρονη τότε κόρη της ότι η πορνογραφία είναι «το βασίλειο της αηδίας» και ότι η ίδια όποτε συναντούσε τέτοια περιοοδικό τα γύριζε ανάποδα για να μη βλέπει τα εξώφυλλά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης