Στον... πυρετό του γάμου της Μαρίας Μενούνος ο Άκοβος Αρκαδίας

Στον... πυρετό του γάμου της Μαρίας Μενούνος ο Άκοβος Αρκαδίας

Όλα έτοιμα και στην τελευταία λεπτομέρεια για τον θρησκευτικό γάμο της ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας που επέλεξε να ζήσει τον δικό της «big, fat, greek wedding» στη γεννέτερα του πατέρα της - Έστησαν από νωρίς το χορό οι γονείς της - Πάνω από μια ώρα «έστησε» τον γαμπρό η νύφη

menounos_arthro
Τα πάντα στην εντέλεια είναι πλέον στον Άκοβο Αρκαδίας για τον θρησκευτικό γάμο της ελληνοαμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος. Η Μαρία παντρεύεται αυτή την ώρα τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο στο χωριό του πατέρα της, που ζει τις τελευταίες μέρες στο ρυθμό του γάμου
Η Μαρία Μενούνος που ντύθηκε νύφη στην Καλαμάτα έφτασε μια καθυστέρηση άνω της μιας ώρας στην εκκλησία.

Στην αυλή του σχολείου του χωριού έχει στηθεί το γαμήλιο τραπέζι με εντυπωσιακό στολισμό, όπου τα πάντα «φωνάζουν» Ελλάδα. Στις συνθέσεις που στολίζουν τα τραπέζια δεσπόζουν λεμόνια και είναι άκρως εντυπωσιακές, ενώ στα πιάτα έχουν τοποθετηθεί αναμνηστικά σουπλά με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς. Το μενού έχει επιλεμηθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που θα γίνει το γαμήλιο γλέντι έχει στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας. Το μενού, ωστόσο, έχει έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη. 

Η νύφη που σε λίγο θα είναι πανέτοιμη φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη θα μπει στην άμαξα που θα την πάει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι.
Ηδη, στους λογαριασμούς της στα social media η Μαρία ανεβάζει στιγμιότυπα από την προετοιμασία της για τη μεγάλη ώρα, ενώ οι γονείς της τρισευτυχισμένοι, χορεύουν κιόλας στην πλατεία του χωριού περιμένοντας να συνοδεύσουν την κόρη τους στην εκκλησία. Η Μαρία είναι χαλαρή και χαμογελαστή, τραγουδάει το «Σε θέλω- με θέλεις» και φαίνεται να το χαίρεται περισσότερο απ' όλους.





Κλείσιμο
View this post on Instagram

Thoughts...#mariaandkevensbigfatgreekwedding

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on







menounos3
Εντονο ελληνικό και ..μωραϊτικο χρώμα στον γάμο της τηλεπαρουσιάστριας
menounos2
Οι γονείς της Μαρίας το έχουν στήσει κιόλας στο χορό με συγχωριανούς τους
menounos1
Τα τραπέζια στήνονται για το μεγάλο, ελληνικό, γαμήλιο γλέντι
manounos4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης