Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τη λαχτάρα της για ένα παιδί

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τη λαχτάρα της για ένα παιδί

Η Μαρία Μενούνος μίλησε για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της

Maria_Menounos
Στην αγαπημένη της Ελλάδα μαζί με τον άνδρα της ζωής της βρίσκεται η Μαρία Μενούνος η οποία αύριο Σάββατο θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στο Άκοβο της Αρκαδίας. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μίλησε στο Happy Day για το πώς θέλει να είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωή της, γιατί επέλεξε την Ελλάδα για το γάμο, για τη μαμά της ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μόλις επιστρέψει με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο στην Αμερική θα βάλουν μπροστά το θέμα του παιδιού.

Είπε μεταξύ άλλων: «Η μαμά μου είναι άρρωστη και λέμε καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε τον γάμο στην Ελλάδα. Ήθελα να τιμήσω το Άκοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά τον γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην Ιταλία».

«Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και που μου έχετε τόση αγάπη! Μη με κάνεις να κλάψω τώρα», είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας η Μαρία Μενούνος και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της…

"Λύγισε" η Μαρία Μενούνος, δεν μπόρεσε να συνεχίσει...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης