Σήμερα ο γάμος αλά... ελληνικά της Μαρίας Μενούνος

Σήμερα ο γάμος αλά... ελληνικά της Μαρίας Μενούνος

Επιθυµία της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας είναι να κρατηθούν όλες οι παραδόσεις και το χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός

Maria_Menounos1
Στη γενέτειρα του πατέρα της, το χωριό Άκοβο της Αρκαδίας, θα παντρευτεί σήμερα η Μαρία Μενούνος τον σύντροφο της ζωής της Κέβιν Αντεργκάρο.

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα την περασμένη Τετάρτη και ανυπομονεί να ζήσει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Kουμπάροι θα είναι το ζευγάρι Πατίτσα-Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και o Σωτήρης Κυρανάκος.

Επιθυµία της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας είναι να κρατηθούν όλες οι παραδόσεις και το χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός. Στην αυλή του δημοτικού σχολείου που θα πραγματοποιηθεί το γαμήλιο γλέντι όλα θα γίνουν παραδοσιακά, με κυρίαρχο το ελληνικό χρώμα, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Στην εκκλησία, που απέχει λίγα μέτρα από το πατρικό της θα τη συνοδεύσει ο πατέρας της και θα φτάσουν με άμαξα. Θα τους συνοδεύσουν φυσικά και η μητέρα της αλλά και ο αδερφός της.

Όσον αφορά το νυφικό της θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ το make up και τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο κουμπάρος και κολλητός της φίλος, Δημήτρης Γιαννέτος.

Κλείσιμο
Το μενού του γάμου θα είναι άκρως... ελληνικό με τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού.

Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο κυρίως για τους συμπατριώτες της και τους συγγενείς της στην Ελλάδα.

«Ελληνικό» ήταν και το prewedding πάρτι που έκανε το ζευγάρι, το βράδυ της Πέμπτης, στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Το ζευγάρι ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου και στη συνέχεια δείπνησε στο εστιατόριο του, μαζί με τους κουμπάρους τους, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο άνκορμαν του Alpha, Αντώνης Σροίτερ.

Δείτε τη selfie της διάσημης παρέας που ανέβασε η Μαρία Μενούνος στο Instagram:

men_09


Ο χορός και το τραγούδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το prewedding πάρτι. Όπως θα δείτε παρακάτω η νύφη και οι καλεσμένοι της, χορεύουν χασαποσέρβικο και μερακλώνουν με τα τραγούδια του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα, το κέφι άναψε όταν η Μενούνος χόρεψε το αγαπημένο της ζεϊμπέκικο, ενώ οι γύρω της της πετούσαν χαρτοπετσέτες.




Δείτε τη selfie της διάσημης παρέας που ανέβασε η Μαρία Μενούνος στο Instagram: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#preweddingparty with so many loved friends! Thank you @dimitrisskarmoutsos and @catering.dipnosofistirion for hosting such an amazing night for us! Can’t wait for tomorrow!!!#mariaandkeven #mariaandkevensbigfatgreekwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις





Δείτε εικόνες και βίντεο:


menounos1_6
menounos2_3
Μαρία Μενούνος στόρυ μουσείο

Μαρία Μενούνος στόρυ μουσείο (2)

Μαρία Μενούνος prewedding party βίντεο

Μαρία Μενούνος prewedding party βίντεο2

Μαρία Μενούνος prewedding party βίντεο3



Στις πρώτες δηλώσεις της από την Ελλάδα όπου έφτασε για τη γαμήλια τελετή, η Μαρία Μενούνος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star: «Είμαστε τρελοί, έχουμε τόσα να κάνουμε και δεν έχουμε πολλή ώρα».

Μιλώντας για το πριγκιπικό νυφικό της που φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, ανέφερε ότι «η Σήλια έχει φτιάξει ένα από τα πιο όμορφα φορέματα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενη», ενώ αποκάλυψε ότι θα έχει μερικές διορθώσεις που... θα κάνουν χαρούμενη τη μαμά της. Η ίδια η σχεδιάστρια, πάντως, δεν έδωσε... στοιχεία για το νυφικό, τόνισε όμως πως «η Μαρία ό,τι και να φορέσει είναι μία κούκλα»

Όσο για την ανθοδέσμη της νύφης, η ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου, ήταν φειδωλή στις αποκαλύψεις, λέγοντας μόνο ότι τα λουλούδια είναι από την ελληνική φύση, με ιδιαίτερους συμβολισμούς για τον γάμο και την αγάπη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης