Μαρία Μενούνος: Οι πρώτες δηλώσεις της λίγο πριν ντυθεί νύφη - Η αποκάλυψη για το νυφικό

Μαρία Μενούνος: Οι πρώτες δηλώσεις της λίγο πριν ντυθεί νύφη - Η αποκάλυψη για το νυφικό

Η όμορφη παρουσιάστρια έδωσε λίγες λεπτομέρειες για το νυφικό της - Στο πλευρό της ο hairstylist και κουμπάρος της Δημήτρης Γιαννέτος - Στις 7 Οκτωβρίου στο χωριό Άκοβος Αρκαδίας η τελετή

maria
Χαράς ευαγγέλια στο χωριό Άκοβος Αρκαδίας για τον  γάμο της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, Μαρία Μενούνος, η οποία επέλεξε τη γενέτειρά της για την τελετή, τηρώντας όλες τις παραδόσεις.

Ο θρησκευτικός γάμος με τον αγαπημένο της Kevin Undergaro θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου με κουμπάρους το ζευγάρι Πατίτσα-Χρουσαλά, τον Δημήτρη Γιαννέτο και τον Σωτήρη Κυρανάκο. Επιθυµία της Μαρίας είναι να κρατηθούν όλες οι παραδόσεις και το χωριό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός.

Στην αυλή του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί το γαμήλιο γλέντι όλα θα γίνουν παραδοσιακά, με κυρίαρχο το ελληνικό χρώμα.

Λαμπερή, χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη, παρά την κούραση του ταξιδιού από Αμερική, έχοντας στον πλευρό της τον κολλητό, κουμπάρο και προσωπικό της hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο και όχι τον γαμπρό η Μαρία Μενούνος, πήγε για την πρόβα του νυφικού της.

Στις πρώτες δηλώσεις της από την Ελλάδα όπου έφτασε για τη γαμήλια τελετή, η Μαρία Μενούνος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star: «Είμαστε τρελοί, έχουμε τόσα να κάνουμε και δεν έχουμε πολλή ώρα».

Μιλώντας για το πριγκιπικό νυφικό της που φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, ανέφερε ότι «η Σήλια έχει φτιάξει ένα από τα πιο όμορφα φορέματα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενη», ενώ αποκάλυψε ότι θα έχει μερικές διορθώσεις που... θα κάνουν χαρούμενη τη μαμά της. Η ίδια η σχεδιάστρια, πάντως, δεν έδωσε... στοιχεία για το νυφικό, τόνισε όμως πως «η Μαρία ό,τι και να φορέσει είναι μία κούκλα»

Κλείσιμο
Όσο για την ανθοδέσμη της νύφης, η ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου, ήταν φειδωλή στις αποκαλύψεις, λέγοντας μόνο ότι τα λουλούδια είναι από την ελληνική φύση, με ιδιαίτερους συμβολισμούς για τον γάμο και την αγάπη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης