Μαρία Μενούνος: Η Κιμ Καρντάσιαν θα της βρει παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει παιδί

Μαρία Μενούνος: Η Κιμ Καρντάσιαν θα της βρει παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει παιδί

Η Μαρία Μενούνος έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες με τη βοήθεια της Κιμ Καρντάσιαν και θα ολοκληρώσει τη διαδικασία μετά τον θρησκευτικό γάμο που θα κάνει στην Ελλάδα

Menounos-Kim
Τις διαδικασίες για να γευτεί τη μητρότητα μέσω παρένθετης μητέρας έχει ξεκινήσει η Μαρία Μενούνος μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της να συλλάβει με εξωσωματική γονιμοποίηση πριν από δύο χρόνια. 

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια έχει ήδη ζητήσει τη βοήθεια της Κιμ Καρντάσιαν που πρόσφατα απέκτησε το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μαρία σημείωσε ότι με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο, θα ξεκινήσουν ξανά τις προσπάθειες μόλις επιστρέψουν από το ταξίδι τους στην Ελλάδα κατά το οποίο στις αρχές Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στη γενέτειρα του πατέρα της στο Άκοβο Αρκαδίας.

«Η Κιμ με έφερε σε επαφή με όλους τους ανθρώπους της», είπε χαρακτηριστικά η Mενούνος στο Us Weekly. Η 37χρονη Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να αποκτήσει το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας μετά από τις επιπλοκές που είχε στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης