«Μύθος» οι ιστορίες για τρομακτικούς πόνους στη γέννα λέει η Έμμα Τόμσον

«Μύθος» οι ιστορίες για τρομακτικούς πόνους στη γέννα λέει η Έμμα Τόμσον

«Δεν υπάρχει καμία ειλικρίνεια για το γεγονός ότι "ναι, είναι επίπονο" και οι γυναίκες είναι τώρα τρομοκρατημένες. Οπότε έχουμε μεγάλο αριθμό καισαρικών που είναι μια σοβαρή εγχείρηση και πολύ δύσκολη για να αναρρώσει κανείς»

ema-tomson-1
Κριτική σε όσους μοιράζονται τρομακτικές ιστορίες με απίστευτους πόνους για τη γέννα με αποτέλεσμα πλέον να προτιμώνται περισσότεροι οι καισαρικές τομές άσκησε η ηθοποιός Έμμα Τόμσον.

Η 59χρονη Τόμσον έγινε μητέρα πριν από 19 χρόνια όταν έφερε στη ζωή την κόρη της Γαία χωρίς αναλγητικά.

Όπως είπε μιλώντας στο περιοδικό Vulture οι γυναίκες πλέον είναι τρομοκρατημένες από τις ιστορίες που ακούνε για την διαδικασία της γέννας.

Αποτέλεσμα είναι, όπως τονίζει η Τόμσον, οι γυναίκες να επιλέγουν τις καισαρικές χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν στο κορμί τους με αυτή τη διαδικασία.

Κλείσιμο
«Λένε συνέχεια ψέματα. Δεν υπάρχει καμία ειλικρίνεια για το γεγονός ότι "ναι, είναι επίπονο" και οι γυναίκες είναι τώρα τρομοκρατημένες. Οπότε έχουμε μεγάλο αριθμό καισαρικών που είναι μια σοβαρή εγχείρηση και πολύ δύσκολη για να αναρρώσει κανείς. Είναι παράλογο το πόσο φόβο υποχρεώνονται να νιώθουν οι γυναίκες για τον πόνο της γέννας» είπε η 59χρονη ηθοποιός.

Η ίδια δήλωσε άνετη με το γεγονός ότι γερνάει τονίζοντας ότι η έβδομη δεκαετία της ζωής της θα μπορούσε να είναι η αγαπημένη της. «Αν είσαι σε καλή κατάσταση είναι η πιο φανταστική δεκαετία. Δεν έχεις πια περίοδο, έχει τελειώσει και η εμμηνόπαυση ενώ έχουν μεγαλώσει τα παιδιά. Όσο για τον γάμο, αν έχεις ξεπεράσει τα 20 χρόνια έγγαμου βίου είσαι μια χαρά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης