Ο Στέλιος Χανταμπάκης θυμάται τις ημέρες του Survivor και συμβουλεύει τους φίλους του

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θυμάται τις ημέρες του Survivor και συμβουλεύει τους φίλους του

«Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τον καθημερινό αγώνα της πραγματικής ζωής» έγραψε στο Instagram

xanta-new-sim
Τις καλές και κακές ημέρες που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor θυμήθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram.

Ευχαριστώντας τους φίλους του που, όπως λέει, του στέλνουν συνεχώς υλικό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα για την πραγματική ζωή:

«Θέλω να σας πω με σιγουριά και ειλικρίνεια ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι τίποτα άλλο από γλυκές αναμνήσεις ενος ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τον καθημερινό αγώνα της πραγματικής ζωής» έγραψε στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστω πολύ για τις φωτογραφίες τα βιντεάκια και το πολύτιμο χρόνο σας που με αγάπη μου αφιερώνεται από τη πρώτη στιγμή.. βλέποντας τα ΠΑΝΤΑ που μου στέλνετε εδώ και καιρό με «καλές η άσχημες στιγμές» θέλω να σας πω με σιγουριά και ειλικρίνεια ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι τίποτα άλλο από γλυκές αναμνήσεις ενος ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνετε με τον καθημερινό αγώνα της πραγματικής ζωής.. @stelios_xanta_fanpage σε ευχαριστω όπως και όλα τα υπόλοιπα #hantampakakia 💪🦍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης