Μπεν Άφλεκ: Θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος για το καλό των παιδιών του

Μπεν Άφλεκ: Θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος για το καλό των παιδιών του

Φύλακας άγγελος η Τζένιφερ Γκάρνερ, βρίσκεται στο πλευρό του και είναι η μόνη που μπορρεί να τον βοηθήσει στον εθισμό του με το αλκοόλ

Ben_Affleck
Τι και αν έχουν χωρίσει. Εκείνη είναι πάντα στο πλευρό του και το αποδεικνύει όποτε την χρειαστεί. Ο λόγος για την Τζένιφερ Γκάρνερ η οποία την προηγούμενη εβδομάδα οδήγησε τον σύζυγό της (ακόμα δεν έχουν πάρει διαζύγιο) και πατέρα των τριών παιδιών της Μπεν Άφλεκ σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο Μπεν Άφλεκ για άλλη μια φορά προσπαθεί να συνέλθει και άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον αναφέρει πως «θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος για το καλό των παιδιών του».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror η πηγή αναφέρει: «Ο Μπεν θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος για το καλό της οικογένειάς του. Την περασμένη χρονιά η Τζένιφερ έβαλε τους δικούς της κανόνες και εκείνος συμμορφώθηκε. Είναι σαν η φύλακας άγγελός του. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον βοηθήσει. Έχει τους δικούς της κανόνες και είναι η μόνη που μπορεί να τον κουμαντάρει. Της έχει πει ότι θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος».

Όλες αυτές οι εξελίξεις στη ζωή του χολιγουντιανού σταρ έρχονται μετά τον χωρισμό του από την Λίντσεϊ Σουκς με την οποία έβγαινε για ένα χρόνο. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Σουκς τον χώρισε εξαιτίας του εθισμού του με το αλκοόλ.

Κλείσιμο
«Η 38χρονη παραγωγός τον παράτησε επειδή ο Μπεν πάλευε με τους δαίμονες του τους οποίους δεν μπορούσε να νικήσει», αναφέρει ανώνυμη πηγή στο People.

Σύμφωνα με το περιοδικό τα προβλήματα του ηθοποιού τον τελευταίο καιρό χειροτέρεψαν και η Λίντσεϊ προσπάθησε να τον συνεφέρει αλλά ήταν μάταιο. «Ήξερε ότι έπρεπε να τον αφήσει για να πιάσει πάτο. Το μόνο που ήθελε για αυτόν ήταν να είναι χαρούμενος και υγιής. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να την πάρει για το καλό του».

Το ζευγάρι έχει χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο και την περασμένη εβδομάδα εθεάθη με το 22χρονο μοντέλο του Playboy Σάουνα Σέξτον.


Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις του Μπεν Άφλεκ 
Σύμφωνα με το Page Six, εδώ και χρόνια έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει τους δαίμονές του. Τώρα, ο χωρισμός του από τη Λίντσεϊ Σουκς σε συνδυασμό με τον άπλετο ελεύθερό του χρόνο, τους επανέφερε στο προσκήνιο. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας του με την Αν Χαθγουέι ήταν καλά και μπορούσε να τους ελέγξει. Μετά το τέλος τους, όμως, αφέθηκε εντελώς.

Οι φίλοι του Άφλεκ λένε ότι ευτυχώς, εκείνος έχει επίγνωση της κατάστασης και δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια, όταν αναγνωρίζει το μέγεθος του προβλήματος. Επιπλέον, δε θεωρεί ντροπή να παραδεχτεί δημόσια τον εθισμό του - γι'αυτό, άλλωστε μοιράστηκε την κατάσταση με όλους τους θαυμαστές του στο Facebook.

«Η εξάρτηση από το αλκοόλ είναι κάτι που αντιμετώπισα στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το κάνω στο μέλλον... Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να γίνω. Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν την έχεις ανάγκη», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης