Βίντεο: Σε κακή κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ- Τον μετέφερε η πρώην του σε κλινική αποτοξίνωσης

Βίντεο: Σε κακή κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ- Τον μετέφερε η πρώην του σε κλινική αποτοξίνωσης

Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου, δείχνει τον ηθοποιό σε κακή κατάσταση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της πρώην συζύγου του 

ben_affleck_arthro2
Σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ μεταφέρθηκε για τρίτη φορά ο Χολιγουντιανός σταρ Μπεν Άφλεκ. Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου, δείχνει τον ηθοποιό σε κακή κατάσταση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Γκάρνερ να μεταφέρεται παρά τη θέλησή του στην κλινική.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Γκάρνερ έφτασε στο σπίτι του πατέρα των παιδιών της λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα μαζί με μια γυναίκα που πιστεύεται πως είναι η δικηγόρος της. Μετά από κουβέντα με τον ηθοποιό αποφάσισε να τον μεταφέρει η ίδια στην κλινική αποτοξίνωσης, ενώ ο ηθοποιός, σύμφωνα με φιλικό του πρόσωπο που μίλησε στα περιοδικά, φέρεται να παραδέχτηκε τελικά πως έχει πρόβλημα με το αλκοόλ.


Εν τω μεταξύ, μόλις χθες έγινε γνωστός ο χωρισμός του Άφλεκ από τη συγγραφέα Λίντσεϊ Σούκους μετά από τις φήμες για ξέφρενο πάρτι του ηθοποιού με 22χρονο μοντέλο του PlayBoy.

Όσο για την πρώην σύζυγό του, ήταν ακόμα μια φορά εκεί για να τον στηρίξει. Το ζευγάρι χώρισε το 2015, εν μέσω ερωτικού σκανδάλου με την νταντά των παιδιών τους, ενώ το διαζύγιο τους βγήκε επίσημα τον Απρίλιο του 2017.


Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο


Δείτε βίντεο: Σε κακή κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ- Τον μετέφερε η πρώην του σε κλινική αποτοξίνωσης
Σε κακή κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ- Τον μετέφερε η πρώην του σε κλινική αποτοξίνωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης