Μπρίτνεϊ Σπίαρς: 20 χρόνια μετά το «... Baby One More Time»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: 20 χρόνια μετά το «... Baby One More Time»

«Ήταν μία τόσο διασκεδαστική και τρελή περίοδος, ήταν ένα κομμάτι θολούρας», είπε η διάσημη τραγουδίστρια

Britney_Spears
Είκοσι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ερμήνευσε ίσως την μεγαλύτερη επιτυχία της το  «…Baby One More Time».

Πιο συγκεκριμένα το προσεχές φθινόπωρο συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου single της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, του περίφημου «…Baby One More Time», το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της και ήταν έκανε παγκοσμίως γνωστή.

Britney Spears - ...Baby One More Time



Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Guardian», η πριγκίπισσα της ποπ μιλάει για τα πρώτα της βήματα στη μουσική: «Ουάου, πέρασαν γρήγορα. Ήταν μία τόσο διασκεδαστική και τρελή περίοδος, ήταν ένα κομμάτι θολούρας» και συνέχισε: «Όλα τα τραγούδια είναι για το άγχος που περνάμε σαν έφηβοι. Ήξερα ότι ήταν ένα υπέροχο τραγούδι. Ήταν διαφορετικό και το αγάπησα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να προβλέψεις την αποδοχή που πρόκειται να έχει ένα τραγούδι»

Το «…Baby One More Time» κυκλοφόρησε επίσημα στις 23 Οκτωβρίου 1998 από την Jive Records / Sony Music και ανέβηκε στο Νο1 σε κάθε chart χώρας στο οποίο έκανε είσοδο, ενώ ήταν το εμπορικότερο τραγούδι του 1999 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελεί επίσης ένα από τα εμπορικότερα singles στα χρονικά, με πωλήσεις άνω των εφτά εκατομμυρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης