Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη και άρπαξαν μια περιουσία

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη και άρπαξαν μια περιουσία

Έφυγαν σαν κύριοι με το σύνολο των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ - Η διάρρηξη έγινε την ώρα που ο μουσικοσυνθέτης και η σύζυγός του κοιμόντουσαν

Stamatis_Spanoudakis
Κυριολεκτικά στον ύπνο έπιασαν διαρρήκτες τον μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και τη σύζυγό του, όταν εισέβαλαν στο σπίτι τους στην περιοχή Άνω Καρελλάς στο Κορωπί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Espresso» η διάρρηξη έγινε πριν από μερικές μέρες και οι διαρρήκτες άρπαξαν μέσα από το σπίτι δύο κοσμηματοθήκες γεμάτες με χρυσαφικά, κειμήλια των γονιών του ζευγαριού και μετρητά. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 200.00 ευρώ. Το ζευγάρι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό καθώς κοιμόταν ανυποψίαστο στην κρεβατοκάμαρά του.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη διαπίστωσαν τη διάρρηξη μόλις ξύπνησαν, είδαν το σπίτι άνω κάτω και έντρομοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου έσπευσαν στο σημείο όπου σοκαρισμένο το ζευγάρι τους ανέφερε ότι οι κακοποιοί κατά πάσα πιθανότητα εισέβαλαν στο σπίτι τα ξημερώματα χωρίς εκείνοι να το αντιληφθούν.

Όπως είπε ο κ. Σπανουδάκης στους αστυνομικούς εκείνο το βράδυ βρισκόταν για αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφηση που διατηρεί μέσα στο σπίτι του και πήγε για ύπνο πολύ αργά, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να δει κάτι ύποπτο.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι διαρρήκτες πήδηξαν πάνω από φράχτη του κήπου και μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα.

Από εκεί βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα άρπαξαν τα πολύτιμα αντικείμενα και τα μετρητά και αποχώρησαν σαν κύριοι. Πάντως το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν ξύπνησε ενδεχομένως να το προφύλαξε από επικίνδυνη τροπή καθώς κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε τους κακοποιούς μπροστά του.

Όπως έγινε γνωστό όλα τα κλοπιμαία ήταν ασφαλισμένα ενώ ο μουσικοσυνθέτης ανέφερε στις αρχές ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει ξανά θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του. Η αστυνομία εξετάζει τώρα αν τα δύο περιστατικά συνδέονται και βάζει στο μικρόσκοπιό της όλα τα άτομα που εργάστηκαν για λογαριασμό του ζευγαριού στο σπίτι και γνώριζαν τα κατατόπια.

Δείτε βίντεο: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη και άρπαξαν μια περιουσία
Κλείσιμο
Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη και άρπαξαν μια περιουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης