Λικ Μπεσόν: Ο σκηνοθέτης του «Απέραντου Γαλάζιου» κατηγορείται για βιασμό

Λικ Μπεσόν: Ο σκηνοθέτης του «Απέραντου Γαλάζιου» κατηγορείται για βιασμό

Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος 27χρονης ηθοποιού σε ξενοδοχείο του Παρισιού - Αρνείται τους ισχυρισμούς ο ίδιος 

besson
Έρευνες σε βάρος του σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν έπειτα από καταγγελία για βιασμό διενεργεί η γαλλική αστυνομία, σε μία υπόθεση που έρχεται να προκαλέσει νέο σοκ στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Ο 59χρονος σκηνοθέτης του «Leon» και του «Απέραντου Γαλάζιου» κατηγορείται ότι έδωσε ναρκωτικά και επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία 27χρονη ηθοποιό σε ξενοδοχείο του Παρισιού. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες στο υπόμνημα που κατέθεσε στην αστυνομία την Παρασκευή.

«Ο Λικ Μπεσόν αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες αυτές που αποτελούν αποκύημα φαντασίας», δήλωσε ο δικηγόρος του σκηνοθέτης, Τιερί Μαρεμπέρ, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Πρόσθεσε, δε, ότι η κατήγορος ήταν κάποια που γνωρίζει και απέναντι στην οποία δεν έχει φερθεί ποτέ ανάρμοστα.

Οι κατηγορίες εναντίον του Μπεσόν έγιναν γνωστές την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ των Καννών.

Ο Λικ Μπεσόν είναι ένας από τους διασημότερους Γάλλους σκηνοθέτες, έχοντας γράψει, σκηνοθετήσει και αναλάβει την παραγωγή 100 ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των «Πέμπτο στοιχείο», «Η αρπαγή» και «Lucy», ενώ η πιο πρόσφατή του ήταν η περιπέτεια επιστημονικής φαντσίας «Valerian».

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται εκτός Γαλλίας και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακριθεί από την αστυνομία για την υπόθεση του βιασμού.

The Big Blue 1988 Trailer | Luc Besson
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης