«Αν η Ελισάβετ δει τον αλαζόνα Τραμπ, οφείλει να δει κι εμένα», λέει ο πατέρας της Μέγκαν

«Αν η Ελισάβετ δει τον αλαζόνα Τραμπ, οφείλει να δει κι εμένα», λέει ο πατέρας της Μέγκαν

Ο Τόμας Μαρκλ εμφανίζεται να ασκεί κριτική στην Ελισάβετ, διότι προγραμματίζει να συναντηθεί με τον Τραμπ, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκεφθεί τη Βρετανία τη 13η Ιουλίου

19626362
Συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ αξιώνει ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ, Τόμας Μαρκλ, καθώς όπως έγραψε το TMZ, δήλωσε ότι εάν η Ελισάβετ συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον ερχόμενο μήνα, θα πρέπει να βρει χρόνο για να δει και τον ίδιο.

Διατυπώνοντας μια θέση που πιθανόν να προκαλέσει δυσφορία στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ο Μαρκλ εμφανίζεται να ασκεί κριτική στην Ελισάβετ, διότι προγραμματίζει να συναντηθεί με τον Τραμπ, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκεφθεί τη Βρετανία τη 13η Ιουλίου.

«Εάν η βασίλισσα είναι διατεθειμένη να συναντηθεί με τον αλαζόνα και αναίσθητο πρόεδρό μας, δεν έχει καμία δικαιολογία να μην με συναντήσει, ούτε που τον φθάνω στην κακία» είπε ο Τόμας Μαρκλ στον αμερικανικό ιστότοπο.

Ο πατέρας της Μέγκαν δεν παρέστη στον γάμο της για λόγους υγείας, αλλά αποκάλυψε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο γαμπρός του του ζήτησε να δώσει μια ευκαιρία στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τόμας Μαρκλ είπε επίσης ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τον έβαλε «στον πάγο» μετά τη συνέντευξη. Όπως υποστηρίζει, δεν έχει μιλήσει με την κόρη του ή οποιονδήποτε άλλο από το βρετανικό παλάτι μετά τη συνέντευξη στο ITV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης