Το τρελό πάθος του Άντονι Μπουρντέν για την Άσια Αρτζέρντο πίσω από την αυτοκτονία του;

Το τρελό πάθος του Άντονι Μπουρντέν για την Άσια Αρτζέρντο πίσω από την αυτοκτονία του;

Φίλοι του διάσημου σεφ ανησυχούσαν ότι ο παθιασμένος έρωτας που ένιωθε για εκείνη θα τον οδηγούσε στα άκρα - Τι απαντά η Αρτζέντο δια στόματος της φίλης της, Ρόουζ Μαγκόουαν

bourden_arthrooot1
Άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον του Άντονι Μπουρντέν αποκάλυψαν στο People ότι, το τρελό πάθος που έτρεφε ο διάσημος σεφ για την αγαπημένη του, Άσια Αρτζέντο, προκαλούσε ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους το διάστημα πριν από την αυτοκτονία του.

Ο 61χρονος σεφ βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στις 8 Ιουνίου και ο θάνατός που συγκλόνισε τη διεθνή κοινή γνώμη, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και αναμφίβολα ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος.

Ο σελέμπριτι σεφ είχε γνωρίσει την Αρτζέντο στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός επεισοδίου της εκπομπής του Parts Unknown το 2016.

Άρχισαν να βγαίνουν μαζί έναν χρόνο αργότερα, μετά το διαζύγιο του Μπουρντέν. Σύμφωνα με τους φίλους του, ο σεφ αγάπησε ερωτεύτηκε την ηθοποιό (ένα από τα πιο γνωστά θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Χάρβεϊ Γουάινστιν) με πάθος που θύμιζε «ερωτοχτυπημένο έφηβο».


I'll stick with you baby for a thousand years, nothing's gonna touch you in these golden years, gold @anthonybourdain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις

Κλείσιμο




Τα έντονα αυτά συναισθήματα μάλιστα είχαν προκαλέσει ανησυχία σε κάποιους κοντινούς του ανθρώπους. «Ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για εκείνη. Αυτό ήταν ανησυχητικό σημάδι για κάποιους από τους φίλους του. Έδειχνε τρελός από έρωτα για εκείνη, και το "τρελός" είναι η λέξη-κλειδί σε αυτόν τον χαρακτηρισμό», αναφέρει η πηγή του People.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων της εκπομπής του Μπουρντέν, ο σεφ εμφάνιζε παράξενη συμπεριφορά πριν από την αυτοκτονία του, αφού ήταν ασυνήθιστα ευδιάθετος και ομιλητικός.

Ήταν ενθουσιασμένος για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που είχε γυριστεί στο Χονγκ Κονγκ και το είχε σκηνοθετήσει η Άσια Αρτζέντο. «Ήταν πανευτυχής. Δεν του είχα μιλήσει εκείνη την εβδομάδα αλλά την προηγούμενη πετούσε στα σύννεφα. Μου τηλεφωνούσε συνεχώς για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να διαφημίσουμε το επεισόδιο, κάτι που δεν κάνει σχεδόν ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Κάρεν Ρέινολντς.


Like beams of light in the storm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις





Όπως αναφέρει η Daily Mail, τρεις ημέρες πριν από την αυτοκτονία του Μπουρντέν στη Γαλλία, όπου είχε ταξιδέψει για τα γυρίσματα του επόμενου επεισοδίου, ο φωτογραφικός φακός ενός παπαράτσι είχε «αιχμαλωτίσει» την Αρτζέντο στη Ρώμη με τον δημοσιογράφο Χιούγκο Κλεμέντε, να αγκαλιάζονται και να κάνουν βόλτα χεράκι-χεράκι στα στενά δρομάκια.

Αργότερα εθεάθησαν να χορεύουν μαζί και να αγκαλιάζονται σε ένα μπαρ της ιταλικής πρωτεύουσας.

Οι φωτογραφίες αυτές, που κυκλοφόρησαν μόλις μερικά 24ωρα προτού ο Μπουρντέν βρεθεί νεκρός, έκαναν πολλά ΜΜΕ να μιλούν για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού που ενδέχεται να έσπρωξε στην απελπισία τον διάσημο σεφ. Τις μέρες μετά τον θάνατό του, η κοινή φίλη του Μπουρντέν και της Αρτζέντο, η Ρόουζ Μακγκόουαν (άλλο ένα θύμα του Γουάινστιν) έσπευσε να υπερασπιστεί την Ιταλίδα ηθοποιό, λέγοντας ότι το ζευγάρι είχε «ελεύθερη σχέση».




Η απάντηση αυτή ωστόσο δεν επαρκούσε για να κλείσει τα στόματα. Έτσι η Μακγκόουαν δημοσίευσε προχθές μια ανοιχτή επιστολή, μετά από παράκληση της Αρτζέντο, που ξεκαθάριζε το τοπίο και ζητούσε από όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα να δείξουν υπευθυνότητα.

«Ο 'Αντονι δεν θα ήθελε ποτέ να πληγωθεί η Άσια. Ο εσωτερικός του πόλεμος ήταν δικός του πόλεμος, και τώρα η αγαπημένου έχει βρεθεί ολομόναχη στο πεδίο της μάχης να δέχεται τα πυρά. Δεν είναι ούτε δίκαιο ούτε αποδεκτό να κατηγορείται η ίδια ή οποίοσδήποτε άλλος. Ούτε καν ο Άντονι», επισημαίνει η ακτιβίστρια Μακγκόουαν στην επιστολή της. 

Η ίδια επισημαίνει ότι είναι άκρως σεξιστικό να πέφτει η ευθύνη σε μια γυναίκα για την αυτοκτονία ενός ψυχικά ασθενή άνδρα με τον οποίο είχε συνάψει σχέση και καλεί να γίνει επιτέλους μια συζήτηση για το πραγματικό πρόβλημα, την κατάθλιψη που βίωνε ο Μπουρντέν.


"Sometimes we walk about, we go around, we talk about" @trickyofficial #CUTEbutPSYCHO @marcomanzotattoo @francescabonidesign

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη asiaargento (@asiaargento) στις






Όπως αναφέρει η φίλη του ζευγαριού, η Άσια και ο Άντονι «αγαπιόντουσαν έξω από τα όρια των παραδοσιακών σχέσεων». «Ξέρω ότι λίγο πριν πεθάνει είχε ζητήσει ψυχολογική βοήθεια, όμως δεν είχε ακούσε τις συμβουλές του γιατρού. Αυτό μας οδήγησε εδώ που είμαστε τώρα, σε αυτήν την τραγωδία, σε αυτόν τον απίστευτο πόνο», έγραψε η Μακγκόουαν.

Δείτε βίντεο: Άντονι Μπουρντέν : Το τρελό πάθος του για την Άσια Αρτζέρντο τον οδήγησε στην αυτοκτονία;
Άντονι Μπουρντέν : Το τρελό πάθος του για την Άσια Αρτζέρντο τον οδήγησε στην αυτοκτονία;




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης