Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για τη δέσμευση λογαριασμών του

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για τη δέσμευση λογαριασμών του

Υποστηρίζει οτι δεν έχει πραγματοποιηθεί ουδεμία επίδοση δικογράφων και θα υπάρξει απόλυτα συνεπής, όπως σε όλες του τις συνεργασίες.

sakis_roubas
Τη δίκη του απάντηση δίνει ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς αναφορικά με τη δικαστική διένεξη με την εταιρεία Progressive PR που είχε ως αποτέλεσμα τη δέσμευση των προσωπικών του λογαριασμών. Ο ίδιος υποστηρίζει οτι δεν έχει πραγματοποιηθεί ουδεμία επίδοση δικογράφων και θα υπάρξει απόλυτα συνεπής, όπως σε όλες του τις συνεργασίες. 

Η απάντηση του Σάκη Ρούβα

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ.


Αθήνα, 12.6.2018
Σάκης Ρουβάς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης