Επιστροφή Μαχητών στις νίκες λίγο πριν την άφιξη των συγγενών στον Άγιο Δομίνικο

Επιστροφή Μαχητών στις νίκες λίγο πριν την άφιξη των συγγενών στον Άγιο Δομίνικο

Οι Μαχητές νικούν μετά από τρεις ήττες τους Διάσημους και όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο αποψινό επεισόδιο όπου οι συγγενείς των παικτών τους συναντούν στον στίβο μάχης

survivor-ekso
Μετά από αρκετές ημέρες, καλημερίζω τους κορυφαίους τηλεθεατάρες οι οποίοι δεν σταματούν ούτε Κυριακές ούτε αργίες να ασχολούνται με το ριαλιτοπαίχνιδο επιβίωσης και να σχολιάζουν αδιάκοπα. Κάποιοι εξ υμών με εξαιρετική παρατηρητικότητα και ανάλυση. Υπάρχει φυσικά ένα θεματάκι με τους υποστηρικτές και τους αμφισβητίες της Δαλάκα αλλά θα λυθεί στη διαδρομή, don’t worry.

Χθες πήραμε μία μικρή ανάσα λόγω αργίας και επιστρέφουμε δριμύτεροι. Όπως σας ενημερώσαμε «αποκλειστικά» από τις σελίδες του «ΘΕΜΑΤΟΣ» της Κυριακής, οι παίκτες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους δικούς τους ανθρώπους. Για την ακρίβεια όχι οι παίκτες, καθώς θα είναι έκπληξη γι αυτούς, αλλά η παραγωγή η οποία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και απόψε θα δούμε την μεγαλύτερη έκπληξη στο σύνολο του «Survivor»… Ηδη στο τρέιλερ που προβλήθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας είδαμε στιγμιότυπα, όπως την μητέρα της Ροδάνθης, τον αδελφό της Κατερίνας, την Λάουρα Νάργες για τον Μιχάλη, το κορίτσι του Ηλία και πολλούς άλλους. Θα σπάσουν τα κοντέρ, και όχι μόνο.

Προς το παρόν επιστροφή στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο όπου τα πρώτα πλάνα δείχνουν τους Διάσημους να καταβροχθίζουν παστίτσιο. Ας ελπίσουμε ότι στο αποψινό επεισόδιο δεν θα έχουμε και πάλι την επανάληψη του σκηνικού Πάνος – Δαλάκα γιατί δεν αντέχεται άλλο το μπουγαδόνερο.
Η Ροδάνθη, ο Τερμινέιτορ του ριάλιτι, επιθυμεί να μην πάρει μόνο φαγητό ως έπαθλο και πλέον ως το απόλυτο αουτσάιντερ παρακαλούνται οι Ατζουνοπαραγωγοί να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τις επιθυμίες της «Ωραίας Κοιμωμένης».

Η ώρα του επάθλου

Το αγώνισμα θα γίνει σε ένα από τα πιο ωραία μέρη των Δομινικανών Ακτών. Με θάλασσα και με πολύ εντυπωσιακή παραλία. Για να δούμε αν οι Μαχητές θα καταφέρουν να σπάσουν το σερί των Διασήμων που εδώ και τρεις αγωνιστικές τους έχουν πάρει αμπάριζα…
Κλείσιμο
Δυστυχώς στη συζήτηση που προηγείται του αγωνίσματος ο Μουρούτσος αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει κι άλλα συνθήματα. Δε γλυτώνουμε, ωιμέ!

Survivor | Νάσος: Δεν υπάρχουν πλέον Διάσημοι | 28/05/2018



Ακολουθεί ατάκα βόμβα Νάσου: «Δεν υπάρχει πια ομάδα Διασήμων». Για να το χοντρύνουμε κι εμείς, Νάσο μου, να πούμε πως ποτέ δεν υπήρξε φέτος. Το επιχείρημα του Παπασίλβερ είναι πως έγινε αναδιάρθρωση, το δικό μας ότι η μόνη διάσημη που σήκωσε παλιρροιακά κύματα στις Δομινικανές Ακτές ήταν η Queen Dina. Μετά από αυτή, το χάος στην διασημότητα. Της Δαλάκα το πρόσωπο μετά την ατάκα Νάσου δείχνει λίγο κεραυνοβολημένο δεν πειράζει όμως, θα περάσει. Ο Τανιμανίδαρος θα ανακοινώσει το έπαθλο το οποίο είναι μεγάλο γεύμα σε εστιατόριο.

Ο αγώνας ξεκινά με Ηλία και Τσίλη. Αν και ο Ηλίας θα προηγηθεί στην απαιτητική διαδρομή, ο Τσίλης θα ευστοχήσει πρώτος και θα πάρει τον πόντο για τους Διάσημους κάνοντας το 1- 0.
Η διαδρομή είναι πολύ κουραστική, κάτι που ομολογούν οι πρώτοι παίκτες, ειδικά για τα χέρια. Χρειάζεται και αντοχή καθώς απαιτείται πολλή δουλειά με τα χέρια και τα σκοινιά. Οπότε θα ευνοηθούν οι δυνατοί παίκτες τουλάχιστον στον τερματισμό. Στο στόχο, όλα είναι ανοικτά.

Εύη και Μελίνα στην Τανιμανίδεια «αφετερία». Το σκηνικό επαναλαμβάνεται και αυτή τη φορά. Αν και η Εύη έφτασε πρώτη, η Μελίνα τη φτάνει λόγω αστοχίας. Στη συνέχεια θα προηγηθεί η Εύη η οποία θα ισοφαρίσει για τους Μαχητές σε 1 -1.

Ακολουθούν Νικόλας Αγόρου και Χάρης. Πρώτος φτάνει ο Νικόλας ο οποίος προηγείται στον στόχο και θα τα καταφέρει να δώσει το προβάδισμα στους Μαχητές με 2 -1.
Βιργινία και Ροδάνθη. Είναι ισοδύναμες οι δύο παίκτριες και θα φανεί και στη διαδρομή και στον στόχο. Το αουτσάιντερ, το κορίτσι – έκπληξη θα κάνει την ανατροπή και θα δώσει τον πόντο στους Μαχητές που θα προηγηθούν με 3 -1. Αυτή είναι η Ροδάνθη, κυρίες και κύριοι.

Νάσος και Μουρούτσος ετοιμάζονται να δώσουν μάχη από την οποία νικητής θα βγει ο ψηλός και θα κάνει το 4 – 1 για τους Μαχητές.

Επόμενο ζευγάρι Χάρης και Ηλίας. Ο Ηλίας θα προηγηθεί στην διαδρομή όμως είναι εξαιρετικοί και οι δύο στον στόχο. Τελικά ο Ηλίας θα καταφέρει να βάλει πρώτος την τρίτη βολή και θα κερδίσει κάνοντας το 5 – 1.

Survivor | Χάρης vs Ηλίας | 28/05/2018


Οι Μαχητές ξαναβρίσκουν τον παλιό καλό εαυτό τους την ώρα που οι Διάσημοι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει ακόμη τον τρόπο για να ανακάμψουν. Τα συνθήματα τους μάραναν…
Δαλάκα και Σαλταφερίδου ανταγωνίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Εντωμεταξύ δεν μας έφταναν τα ανέμπνευστα συνθήματα των Διασήμων έχουμε και τα «πωπωπωπω» των Μαχητών.
Πολύ κοντά τα δύο κορίτσια στη διαδρομή όλα κρίνονται στον στόχο στον οποίο η Εύη θα κερδίσει καθαρά και θα κάνει το 6 – 1 για τους Μαχητές.
Νάσος και Τσίλης ακολουθούν στον στίβο μάχης. Ο Τσίλης κάνει το 3 στα 3 μειώνοντας σε 6 – 2 και πετυχαίνοντας για πρώτη φορά με τρεις βολές μόνο τον στόχο.
Μελίνα εναντίον Ροδάνθης. Η Κύπρια θα προηγηθεί ελαφρά και στον στόχο θα τα καταφέρει εύκολα και θα μειώσει σε 6 – 3 το σκορ για τους Διάσημους.

Survivor | Μελίνα vs Ροδάνθη | 28/05/2018


Πάνος και Μιχάλης. Ο Πάνος θα βάλει πρώτος το τρίτο κρίκο στον στόχο και θα κάνει το 7 – 3 για τους Μαχητές οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν ένα σαφές προβάδισμα στο σκορ.
Τσίλης και Ηλίας και πλέον οι Μαχητές δείχνουν αποφασισμένοι να νικήσουν αυτό το αγώνισμα καθώς θα κάνουν το 8 -3 αφήνοντας αρκετά πίσω τους Διάσημους.
Οι άλλοι συνεχίζουν να προκαλούν εκνευρισμό φωνάζοντας «Survivooooors» κάθε λίγο και λιγάκι. Ντίνα, ευτυχώς, εσύ έφυγες νωρίς.
Μελίνα και Εύη ακολουθούν. Η Εύη διατηρεί τα σημερινό της αήττητο στο αγώνισμα και δίνει έναν ακόμη πόντο στην ομάδα της. 9 – 3 το σκορ για τους Μαχητές.
Χάρης εναντίον Νικόλα στο πιο κρίσιμο σημείο του σημερινού αγώνα. Ο Αγόρου προηγείται στην διαδρομή. Η μάχη θα δοθεί για τον τρίτο κρίκο. Δεν αφήνει τους Μαχητές να κερδίσουν ακόμη ο Χάρης ο οποίος θα κάνει το 9 - 4.
Ροδάνθη και Κατερίνα. Λίγο ακόμη να συνεχίζουν να φωνάζουν και θα βλέπουμε το ριάλιτι στο mute πάντως. Η Ροδάνθη, λοιπόν, θα νικήσει την Δαλάκα. Και η Ροδάνθη θα δώσει τη νίκη στην ομάδα της η οποία με 10 – 4 επιστρέφει στις νίκες. Η Ροδάνθη που δεν είναι Ολυμπιονίκης αλλά μία απλή φοιτήτρια, 19 ετών. Διπλή χαρά.

Survivor | Η λήξη του παιχνιδιού από τη Ροδάνθη και ο πανηγυρισμός των Μαχητών | 28/05/2018


Οι Μαχητές θα απολαύσουν το γεύμα τους, συζητούν για τη νίκη τους και φυσικά αποθεώνουν τη Ροδάνθη. Τα πιάτα πάνε κι έρχονται αλλά η συζήτηση σταθερά για την «κατσαρίδα» του Survivor.

Survivor | Η συζήτηση των Μαχητών για την έκβαση του αγώνα | 28/05/2018


«Πες το αλλιώς» και αλλιώτικα

Μία από τις πιο βαρετές ενότητες είναι αυτή. Οπου η κάθε κοτσάνα που θα ειπωθεί θεωρείται αστείο, ενώ συχνά πυκνά η ασχετοσύνη κάποιων σε βασικά θέματα τους εκθέτει. Και να φανταστεί κανείς ότι παράλληλα με το επεισόδιο του ριάλιτι, προβάλλεται και το τρέιλερ με τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στις αποψινές «Ιστορίες». Η νύχτα και η μέρα δηλαδή. Εκεί καταλαβαίνεις ποιος είναι ο πραγματικός Survivor…
Το τι ακούσαμε πάλι δε λέγεται… Ότι μπήκαν οι φοιτητές με τανκς στο Πολυτεχνείο, ότι το γιαουρτλού είναι ελληνική σαλάτα, οι πορτοφολάδες πουλάνε πορτοφόλια, ο τοίχος πιάνει χώρο και άλλα τόσα μαργαριτάρια.
Νικητές αυτή την φορά μετά από παράταση λόγω ισοπαλίας ήταν οι Διάσημοι οι οποίοι απήλαυσαν και το σοκολατένιο σουφλέ ως έπαθλο.

Survivor | Πες το αλλιώς - Νάσος - Πάνος | 28/05/2018


Ετοιμαστείτε απόψε για συγκινήσεις, δάκρυα και ιδρώτα τηλεθεατάρες. Αναμένεται συναρπαστικό επεισόδιο, δεν το χάνουμε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης