Γιατί η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο του Χάρι ρούχο που έχει ξαναφορέσει τρεις φορές

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε στο γάμο του Χάρι ρούχο που έχει ξαναφορέσει τρεις φορές

Χαμός στα social media και με το φόρεμα της Πίπα Μίντλετον

kate_now
Η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε για τέταρτη φορά το ίδιο φόρεμα σε ένα επίσημο γεγονός. Η Κέιτ Μίντλετον αντί να... αγοράσει κάτι καινούργιο για το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν επέλεξε να φορέσει  το φόρεμα-παλτό του οίκου McQueen, το οποίο φόρεσε για πρώτη φορά το 2015 στη βάφτιση της κόρης της, Σάρλοτ, στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2016 και πέρσι για την 100η επέτειο της Μάχης του Passchendaele στο Βέλγιο τον περασμένο Ιούλιο.


Η Κέιτ στο γάμο του Χάρι 

Κλείσιμο

Η Κέιτ το 2017



Η Κέιτ το 2016


Η Κέιτ το 2015


Η μόνη διαφορά είναι ότι τις δύο προηγούμενες φορές το φόρεμα ήταν άσπρο, ενώ στο γάμο του κουνιάδου της επέλεξε μία πιο ανοιχτή μπεζ απόχρωση. Βεβαίως υπάρχει εξήγηση για το λόγο που η Κέιτ επιμένει στο συγκεκριμένο φόρεμα καθώς ήθελε να είναι λιτή και απέριττη και να μην κλέψει στιγμή από τη λάμψη της συνυφάδας της πλέον Μέγκαν.

Η Κέιτ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κομψές γόβες Jimmy Choos και καπέλο Philip Treacy.

Χαμός στα social media με το φόρεμα της Πίπα
Την ίδια ώρα χαμός έγινε στα social media με το φόρεμα το οποίο επέλεξε η αδερφή της, Πίπα Μίντλετον. Η Πίπα, μπορεί να φόρεσε ένα ολοκαίνουριο φόρεμα, αλλά όλοι απορούν γιατί το συγκεκριμένο. Ειδικότερα, η τεσσάρων μηνών έγκυος επέλεξε ένα φιστικί φλοράλ φόρεμα, το οποίο δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις και κυρίως… γιατί το μοτίβο του έμοιαζε σε ένα πολύ γνωστό τσάι.



«Η Πίπα Μίντλετον έχει χορηγό το τσάι Αριζόνα» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ακολούθησαν πολλά παρόμοια, ακόμη.

Να αναφέρουμε ότι το φόρεμα της Πίπα Μίντλετον ήταν του brand The Fold, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα και η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον και η τιμή του ήταν στα 570 ευρώ. Η εγκυμονούσα Πίπα είχε συνδυάσει το φλοράλ φόρεμά της με nude γόβες και ένα Jimmy Choo τσαντάκι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης