Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα γνωρίσουν τους... βασιλικούς συμπεθέρους πριν το γάμο

Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα γνωρίσουν τους... βασιλικούς συμπεθέρους πριν το γάμο

Οι γονείς της Μαρκλ θα συναντηθούν με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας – Παρά τις περί αντιθέτου φήμες, τη νύφη θα παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι ο πατέρας της 

markle_harry
Στο παρά πέντε της γαμήλιας τελετής του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ θα γνωριστούν οι... συμπέθεροι, ήτοι οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ από τη μία πλευρά και η βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας από την άλλη.

Όπως μάλιστα ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Κένσινγκτον, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θα τηρήσει το έθιμο και θα παραδώσει την κόρη του στο γαμπρό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του πρίγκιπα Χάρι, Τζέισον Νάουφ, οι γονείς της Μαρκλ, που έχουν πάρει διαζύγιο όταν η Μέγκαν ήταν 6 ετών, Τόμας Μαρκλ και Ντόρια Ράγκλαντ, θα αναλάβουν «σημαντικούς ρόλους» στο γάμο της χρονιάς, στις 19 Μαΐου.

Η μητέρα της Μαρκλ θα είναι μαζί με την κόρη της στο αυτοκίνητο με προορισμό το Ουίνδσορ. Από την άλλη, ο πατέρας της θα την παραδώσει στο γαμπρό, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Η εξέλιξη αυτή καθιστά «ενθουσιασμένη» τη μέλλουσα νύφη, καθώς θα έχει τους γονείς της στο πλευρό της σε αυτή «τη σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή».

Υπήρχαν φήμες ότι δεν είχαν πάρει καν πρόσκληση

Η ανακοίνωση έδωσε τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο ακόμη και για μη πρόσκλησή τους. Ο Τόμας Μαρκλ, 73 ετών, πρώην διευθυντής φωτισμού σε τηλεοπτικές σειρές, είχε δηλώσει ότι ήθελε να είναι παρών και να παραδώσει την κόρη του.

Κλείσιμο
Στη Βρετανία μία εβδομάδα πριν το γάμο

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα γνωστοποίησε επίσης ότι οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα θα ταξιδέψουν αεροπορικώς από τις ΗΠΑ μία εβδομάδα πριν από τον γάμο και θα συναντηθούν για πρώτη φορά με τους νέους εξ αγχιστείας συγγενείς τους: με τη βασίλισσα Ελισάβετ, 92 ετών, τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, τον συμπέθερο πρίγκιπα Κάρολο και τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Προσκλήθηκαν και τα τρία αδέρφια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Στον γάμο έχουν προσκληθεί και τα τρία αδέλφια της μητέρας του Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Την οικογένεια Σπένσερ θα εκπροσωπήσει η αδελφή της Νταϊάνας, η Λαίδη Τζέιν Φέλοους.

Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τη λίστα των προσκεκλημένων, πέραν του ότι δεν περιλαμβάνονται σ' αυτήν πολιτικά πρόσωπα – εκτός και αν πρόκειται για προσωπικούς φίλους του ζεύγους.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήθελε κουμπάρα

Κι αν ο πρίγκιπας Χάρι διάλεξε για κουμπάρο τον αδερφό του, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μην επιλέξει καμία από τις στενές τις φίλες με την αιτιολογία ότι δεν ήθελε να στενοχωρήσει καμία. Όμως όλες είναι κοντά τις στις προετοιμασίες και θα βρίσκονται στην εκκλησία. Επίσης, η Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύεται από παρανυφάκια που θα είναι μικρά παιδιά.

Απών από την τελετή θα είναι ο νεογέννητος πρίγκιπας Λούι, που μάλλον είναι πολύ μικρός για... κοινωνικές εκδηλώσεις.

Οι νεόνυμφοι δεν θα αναχωρήσουν αμέσως για τον μήνα του μέλιτος, αφού έχουν μια δημόσια υποχρέωση την εβδομάδα αμέσως μετά τον γάμο.

Άγνωστο παραμένει το... φιλί

Μια παράδοση των πρόσφατων βασιλικών γάμων είναι να φιλιούνται οι νεόνυμφοι στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ αμέσως μετά την τελετή. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο γάμος θα τελεστεί στο Ουίνδσορ.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι, ερωτηθείς σχετικά περιορίστηκε να πει: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για το φιλί σήμερα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης