Η Χαρούλα Αλεξίου συγκινεί με το μήνυμά της για το Θάνο Μικρούτσικο

Η Χαρούλα Αλεξίου συγκινεί με το μήνυμά της για το Θάνο Μικρούτσικο

Η κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram -«Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Θάνο μου! Αργεί να έρθει ο Ιούνιος στους Βράχους»

xaris-thanos_exo
«Βουτιά στα χρόνια που γιορτάζαμε την πρώτη χαρά της "Ζάλης". Ψάχνω, βρίσκω, μας βλέπω, μας ακούω, θυμάμαι και ανυπομονώ. Τις πρόβες μας και την στιγμή που θα είσαι εσύ πάλι στο πιάνο κaι εγώ μαζί σου! Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Θάνο μου! Αργεί να έρθει ο Ιούνιος στους Βράχους», έγραψε η Χαρούλα Αλεξίου στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε στο Θάνο Μικρούτσικο το δικό της μήνυμα αγάπης.



Χάρις Αλεξίου - Η Αγάπη Είναι Ζάλη unplugged


Κλείσιμο


Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο συνθέτης έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές γράφοντας τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

«Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εμένα η ζωή μου ήταν πάντα η μουσική, και αυτό περιέχει, πέραν της σύνθεσης, τις χιλιάδες συναυλίες που έχω κάνει και τη σχέση που δημιουργήθηκε με τον κόσμο, γι’ αυτό και ο τίτλος των δύο εμφανίσεων είναι “Όσοι περπάτησαν μαζί μου”», δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino και συνέχισε:

«Μπορεί η εξέλιξη της υγείας μου να είναι τέτοια που να μη μου επιτρέψει να προχωρήσω σε αυτή τη δουλειά, αλλά δεδομένου ότι είμαι άνθρωπος που το παλεύω και μάχομαι, θεωρώ ότι έχω πιθανότητες να τα καταφέρω, οπότε το βλέπω σαν συνάντηση με ανθρώπους που αγαπάω, που με έχουν αγαπήσει, που έχουμε συνεργαστεί με εξαιρετικό τρόπο και αρκετοί από αυτούς συνέβαλαν στο να αποκτήσουν τα τραγούδια μου μεγάλη εμβέλεια. Με την προϋπόθεση πάντα να μη δημιουργηθεί κάποια μελό κατάσταση. Από την άλλη μεριά, θα ακουστούν τραγούδια που, χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα καλύτερα -γιατί υπάρχουν πολλές διαστάσεις στο τι καθιστά ένα τραγούδι σπουδαίο-, αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο».

Δύο συναυλίες με τους φίλους του
Με δεδομένο ότι ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης βρίσκεται σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο της ζωής του θα συναντήσει τους φίλους του σε δύο μεγάλες συναυλίες, την Πέμπη 7 Ιουνίου και την Παρασκευή 8 Ιουνίου. Ο θάνος Μικρούτσικος θα ανέβει στο Θέατρο Βράχων μαζί με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Μεράντζα, Κώστα Θωμαΐδη, Μανώλη Μητσιά, Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Χρήστο Θηβαίο, Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης