Sold out το φόρεμα που έβαλε η Μέγκαν Μαρκλ στους Invictus Games

Sold out το φόρεμα που έβαλε η Μέγκαν Μαρκλ στους Invictus Games

Αν και η αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι καθόταν 18 θέσεις μακριά από τον Βρετανό γαλαζοαίματο φαίνεται ότι δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη

Sold out το φόρεμα που έβαλε η Μέγκαν Μαρκλ στους Invictus Games
Μια μελλοντική πριγκίπισσα «δημιουργεί» τις τάσεις στην μόδα.  Το Σάββατο στην τελετή έναρξης των Αγώνων Invictus Games στο Τορόντο, αν και ήταν το πρώτο επίσημο «σόλο» ταξίδι της Μελάνια Τραμπ στο εξωτερικό και παρόλο, που η Πρώτη Κυρία καθόταν δίπλα στον εμπνευστή των Αγώνων πρίγκιπα Χάρι φορώντας ένα ασπρόμαυρο κοστούμι του οίκου Dior, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην αγαπημένη του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Η πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits καθόταν 18 θέσεις μακριά από τον πρίγκιπά της, λόγω του βασιλικού πρωτοκόλλου αλλά, όπως φαίνεται, δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. Το μίντι βυσσινί φόρεμα που επέλεξε να βάλει για την περίσταση η μελαχρινή Αμερικανίδα είναι του καναδικού οίκου Aritzia και κοστίζει 185 δολάρια. Το φόρεμα μέσα σε λίγες ώρες, αφότου το φόρεσε η αγαπημένη του Βρετανού πρίγκιπα, έγινε sold out!

Κλείσιμο


Η «πριγκίπισσα της καρδιάς» του πέμπτου στην διαδοχή για τον θρόνο της Γηραιάς Αλβιόνας έριξε στους ώμους της ένα μπορντό δερμάτινο μπουφάν του καναδικού οίκου Mackage, το οποίο κοστίζει 700 δολάρια.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει δείξει σαφή προτίμηση στους δύο παραπάνω οίκους μόδας αρκετές φορές αλλά για την φωτογράφισή της στο εξώφυλλο του Vanity Fair επέλεξε μια παραμυθένια τουαλέτα της Καρολίνα Χερέρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης