Νίκη για τους Έλληνες Survivors απέναντι στη Ρουμανία

Νίκη για τους Έλληνες Survivors απέναντι στη Ρουμανία

Η ελληνική ομάδα νίκησε τη ρουμάνικη με 10 -7 και απόλαυσε ένα καλό δείπνο σε εστιατόριο ενώ ο αγώνας των Συμβόλων οδήγησε στους πρώτους αποκλεισμούς ανδρών

elas-roumania-surv
Επιστροφή στις Δομινικανές Ακτές μετά από ένα τριήμερο ανάπαυλας. Στο νησί των Survivors όλοι και κυρίως οι Μαχητές προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα της ένωσης. Αυτό πάντως που κυριαρχεί είναι ενθουσιασμός γιατί πλέον έχουν όλοι μεγαλύτερη παρέα και η παραλία είναι γεμάτη από κόσμο.
Στην παραλία θα φτάσει ένα γράμμα στο οποίο ανακοινώνεται πως οι δύο ομάδες θα ενωθούν και αγωνιστικά προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας. Οι παίκτες Μαχητών και Διασήμων εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους γι αυτό το γεγονός δεδομένου ότι θα ενωθούν.

Survivor | Ανακοίνωση για τον αγώνα με την ομάδα της Ρουμανίας | 29/04/2018


Οι περισσότεροι θέλουν να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν το έπαθλο. Ο Στέλιος λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστεί ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Νάσου. Θα φανεί αργότερα πώς και ποιοι θα επιλεγούν να αγωνιστούν.

Survivor | Εκατό ημέρες για τους Survivors | 29/04/2018


Κλείσιμο
Ελλάς – Ρουμανία
Αφού θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και οι δηλώσεις των παικτών για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων του Survivor - Ελλάδας και του Survivor – Ρουμανίας, ο αγώνας αρχίζει. Σε αυτό το σημείο ας επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά πως τα συγκεκριμένα αγωνίσματα τα βαριέται πολύ το τηλεοπτικό κοινό και παραμένει ανεξήγητο, το γιατί οι Ατζουνοπαραγωγοί επιμένουν να τα διοργανώνουν. Κάπως έτσι έγιναν στο παρελθόν οι αναμετρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας οι οποίες ήταν εξ αρχής λάθος απόφαση. Αφενός διότι επρόκειτο για μία ομάδα, όπως η τούρκικη που ήταν all star, η οποία αντιμετώπιζε μία πιο αδύναμη, αφετέρου διότι οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε ένα σημείο που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να σπάμε πλάκα μεταξύ μας στα ριάλιτι. Γι αυτό άλλωστε και σταμάτησαν να γίνονται τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Ο αγώνας θα αρχίσει και η περιγραφή Τανιμανίδη είναι όλα τα λεφτά. Μάλιστα σε κάποιο πλάνο τον δείχνει τόσο ενθουσιασμένο τον παρουσιαστή, που σχεδόν ετοιμάζεται να μπει στον στίβο μάχης. Η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει με νίκη καθώς ο Χάρης θα είναι αυτός που θα κερδίσει τον Ρουμάνο αντίπαλό του. Ο Ηλίας θα κάνει το 2 – 0 για την ελληνική ομάδα και θα ακολουθήσει στον στίβο μάχης η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία δεν θα τα καταφέρει και οι Ρουμάνοι θα μειώσουν σε 2 -1. Ο Νικόλας Αγόρου θα μας καρδιοχτυπήσει αλλά τελικά θα τα καταφέρει και θα κάνει το 3 -1. Ο πολύ δυνατός Πάνος θα κάνει το 4 -1 για την ελληνική ομάδα και ακολουθεί η Κατερίνα Δαλάκα. Θα κάνει απίστευτη ανατροπή και θα καταφέρει να κάνει το 5 -1 εν μέσω αποθέωσης. Εντωμεταξύ ο Τανιμανίδαρος έχει ανεβάσει απίστευτα γκάζια. Στο twitter το πιο πετυχημένο του το γράφει η Frau Magda: «ο Σάκης έχει φανατιστεί τόσο πολύ που σε λίγο θα τραγουδήσει Σοφία Βέμπο».
Επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο ο Χάρης. Και όπως θα πει ο Σάκης «δεν υπάρχει αυτή η ομάδα». Το 6 – 1 είναι γεγονός. Ο Πάνος στο παρά πέντε θα χάσει τον πόντο κι έτσι η ομάδα των Ρουμάνων θα μειώσει σε 6 -2. Η ώρα της Μελίνας. Η οποία δείχνει να στοχεύει δίχως συγκέντρωση. Γι αυτό και το σκορ θα γίνει 6 -3 καθώς η αντίπαλός της θα τη νικήσει εύκολα. Ο Νικόλας θα χάσει κι αυτός για λίγο και πλέον οι Ρουμάνοι μειώνουν σε 6 – 4. Επόμενος παίκτης μας, ο Ηλίας. Τη ματιάσαμε την ομάδα και τελικά το σκορ θα γίνει 6 – 5. Η Δαλάκα μπαίνει ετοιμοπόλεμη αλλά ούτε κι αυτή θα τα καταφέρει. Όλα 6 πλέον.

Για μία ακόμη φορά ο Χάρης θα δώσει προβάδισμα και θα κάνει το 7 – 6. Δυστυχώς το προβάδισμα θα χαθεί στη συνέχεια καθώς ο Τσίλης θα ηττηθεί από τον αντίπαλό του και το παιχνίδι θα γίνει ισόπαλο με σκορ 7 – 7. Ακολουθεί η Κατερίνα Δαλάκα η οποία θα κάνει το 8 -7. Ο Ηλίας θα ενισχύσει το προβάδισμα της ελληνικής ομάδας και το σκορ θα γίνει 9 – 7.

Survivor | Ηλίας vs Vladimir | 29/04/2018


Την τελική σφραγίδα θα βάλει ο Πάνος ο οποίος θα κάνει το 10 – 7 και η Ελληνική ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα και φυσικά το γεύμα σε εστιατόριο το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μία περίοδο καλοπέρασης της οποίας τα αποτελέσματα είναι ορατά καθώς ολοένα και περισσότεροι παίκτες αρχίζουν να δείχνουν αφρατεμένοι αρκετά.

Survivor |  Πάνος vs Ionut | 29/04/2018


Εδώ που τα λέμε τηλεθεατάρες, αυτοί τρώνε καλύτερα από πολύ περισσότερους εξ ημών έτσι όπως πάει το πράγμα γι ατό πλέον κοιμούνται ολημερίς στις καλύβες τους.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως για μία ακόμη φορά η Ροδάνθη χόρευε στους ρυθμούς του λαϊκού άσματος «Μπιμπελό μου, μπιμπελό μου» το οποίο κάνει πλέον και βίντεο κλιπ το κορίτσι κυριολεκτικά, ενώ στα χνάρια της ήταν και η Ντάρια και η Βιργινία. Η τελευταία μάλιστα δέχτηκε σφοδρή επίθεση στο twitter καθώς οι χρήστες ένιωσαν πως υποτίμησε τη Μελίνα και την ομάδα της δείχνοντας έντονη προτίμηση στη Δαλάκα.

Survivor | Με εντυπωσιακό γεύμα γίορτασαν τη νίκη της Ελληνικής ομάδας | 29/04/2018


Πάντως το Survivor αρχίζει να αποπνέει μία έντονη αίσθηση πλήξης και βαρεμάρας η οποία έγινε ακόμη πιο έντονη στη συνέχεια όταν οι άνδρες βρέθηκαν να αγωνίζονται σε ζευγάρια για τον ημιτελικό των συμβόλων. Ένα αγώνισμα το οποίο έχει τον ατελείωτο. Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν ήταν Νάσος και Πάνος, Τσίλης και Τσεπάνης, Χάρος και Ηλίας, Μουρούτσος και Αγόρου. Στον ημιτελικό δεν προκρίθηκαν, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός που παρουσίαζε το αγώνισμα, ο Στέλιος, ο Μιχάλης και ο Κωνσταντίνος, ενώ ο Ηλίας και ο Νάσος συνεχίζουν δίχως σύμβολα.

Πανηγυρικά προκρίθηκαν ο Τσίλης, ο Χάρος, ο Αγόρου και ο Χάρης οι οποίοι πριν καλά καλά χωνέψουν το γεύμα από τη νίκη τους έναντι των Ρουμάνων βρέθηκαν με ένα πιάτο με τεράστια σάντουιτς.

Survivor | Μιχάλης Μουρούτσος vs Νικόλας | 29/04/2018


Ο,τι και να κάνουν, όσο και να φάνε περνούν και δεν ακουμπούν οι φετινοί. Νομίζω ότι σ’ αυτό θα συμφωνήσει και ο καλός φίλος και αγαπημένος Γιάννης Πράσινος με τον οποίο συχνά πυκνά ανταλλάσσουμε απόψεις επί του ριαλιτοπαίχνιδου.

Λείπουν οι χαρακτήρες με τους οποίους είτε θα ταυτιστείς είτε θα παρασυρθείς συναισθηματικά σε συμπάθεια ή σε αντιπάθεια. Όλα επαναλαμβάνονται με μονοτονία, οι χαρακτήρες δεν εξελίσσονται αλλά στροβιλίζονται γύρω από τις ίδιες εμμονές και καταστάσεις και πλέον ακόμη και η εξωτική μαγεία των εικόνων δεν προκαλεί καμία αίσθηση.

Πέρυσι τέτοιον καιρό ο κόσμος το παρακολουθούσε μαζικά και η συζήτηση γύρω από τα πρόσωπα ήταν έντονη ακόμη και στα σχολεία. Τα παιδιά πλέον δεν μπαίνουν κόπο. Αδικο έχουν;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης