Mad Fiesta μόδας μετά μουσικής

Mad Fiesta μόδας μετά μουσικής

Όλα όσα έγιναν στο MadWalk 2018

madwalkv0
Το γεγονός ότι το φετινό MadWalk διοργανώθηκε με λίγες ημέρες διαφορά από την Αthens Xclusive Designers Week έκανε στυλίστες, fashion icons και σχεδιαστές μόδας να εξαντλήσουν τη δημιουργικότητά τους και να μην προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα από τις προετοιμασίες. Εντυπωσιακό είναι, επίσης, το ότι το MadWalk 2018 by Serkova ξεπέρασε σε ζήτηση κάθε προηγούμενο, καθώς celebrities και κοσμικοί έδωσαν κυριολεκτικά μάχη για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Οι συνήθεις ύποπτοι της κοσμικής ζωής, πάλι, πάλευαν κυρίως για αυτή τη θέση που θα τους εξασφάλιζε τα περισσότερα και καλύτερα πλάνα στον τηλεοπτικό φακό. Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει ώρες προτού ανοίξουν οι πόρτες, με τους σταρ και τους σχεδιαστές μόδας που συμμετείχαν να φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από τη μεγάλη βραδιά που φέτος δανείστηκε στοιχεία τόσο από την τελετή των Grammy όσο και από τις πασαρέλες στις Εβδομάδες Μόδας σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Η Κόνυ Μεταξά και η πάντα αισθησιακή Ζοζεφίν Γουέντελ ανέβασαν τη λίμπιντο με τα σέξι φορέματα και τα νάζια τους συγκεντρώνοντας πάνω τους τα βλέμματα και τα φλας, ενώ ο Λευτέρης Πανταζής μέσα σε ένα εκκεντρικό κατακόκκινο σακάκι έδειχνε να χαίρεται την επιτυχία της κόρης του.

Παρουσιαστές της βραδιάς, η σταθερή στον θεσμό του MadWalk Μαίρη Συνατσάκη και ο αγαπητός σε celebrities και rich & famous τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας από το συγκρότημα Melisses, ο οποίος αποδείχθηκε ταλέντο και στην παρουσίαση.

Τιμητική θέση είχε ο Βασίλης Ζούλιας, που παρουσίασε πρώτος τη δουλειά του (κοσμήματα και αξεσουάρ έφεραν την υπογραφή Π. Κονδυλάτος) και είχε μεταμορφώσει τη Σμαράγδα Καρύδη σε σταρ της παλιάς Αθήνας. Η γνωστή ηθοποιός εξέπληξε το κοινό τραγουδώντας τους vintage στίχους του «Ελα πάρε μου τη λύπη», ενώ η κάποτε γνωστή Yακίνθη -μοντέλο παλαιότερων δεκαετιών και μητέρα της Χριστίνας Πολίτη- έπεισε και τους πλέον δύσπιστους ότι η ομορφιά και η φινέτσα μπορούν να είναι διαχρονικές και δεν κοιτούν ηλικία.

Οι εμφανίσεις της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας των Μπλε είχαν την υπογραφή της σχεδιάστριας μόδας Ευρυδίκης Γαλανού, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν και οι άκρως αποκαλυπτικές δημιουργίες της σχεδιάστριας Χριστίνας Ζαφειρίου, η οποία στο φετινό MadWalk έντυσε την Ελλη Κοκκίνου. Η Ζαφειρίου επιμελείται κάποιες από τις εμφανίσεις (οι υπόλοιπες είναι Celia Kritharioti) της Ελένης Φουρέιρα στο κέντρο «Αθηνών Αρένα», όπου τραγουδά μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Η Κριθαριώτη, πάντως, φέτος προτίμησε τη Νέα Υόρκη από το MadWalk, μια και βραβευόταν ο σύζυγός της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οσο για την Ελένη Φουρέιρα; Στη φετινή διοργάνωση επέλεξε να εμπιστευτεί τα... πατρόν του αγαπημένου σχεδιαστή κοσμικών και σταρ Βρεττού Βρεττάκου, που για ακόμη μία φορά προκάλεσε τον θαυμασμό των θεατών με τις δημιουργίες του, όπως το φόρεμα που είχε πάνω του περισσότερα από 150.000 κρύσταλλα Swarovski!

Οταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβηκε στο catwalk για να τραγουδήσει, όλα τα βλέμματα γύρισαν αυθόρμητα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό Ντάνο από το «Survivor», με τον οποίο οι φήμες τη θέλουν να ζει έναν φλογερό έρωτα. Ο Ντάνος που προσπαθούσε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ παρακολούθησε την on stage εμφάνιση της Ντορέττας απόλυτα προσηλωμένος, για να στραφεί αμέσως μετά το τέλος στο κινητό του στέλνοντας μηνύματα. Η ελληνική εταιρεία BSB, που κατακτά πλέον και τις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής παρουσίασε την καλοκαιρινή της κολεξιόν και επιμελήθηκε την εμφάνιση της Γιάννας Τερζή που φέτος θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Η ίδια εταιρεία προσέφερε επίσης και ένα φόρεμα το οποίο θα δημοπρατηθεί. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Αναρρωτήριο Πεντέλης, παράρτημα του ιδρύματος «Μητέρα».

Δεν έλειψαν, όμως, και οι εκπλήξεις. Ο νεανικός οίκος ρούχων Madame Shou Shou μεταμόρφωσε την Demy σε Μελίνα Μερκούρη, αποτίνοντας φόρο τιμής στη γυναίκα που λάτρεψε την Ελλάδα και αποτέλεσε σύμβολο δυναμισμού και κομψότητας. Με ρούχα Madame Shou Shou έκανε το ντεμπούτο της σε catwalk και η Κατερίνα Βαφειά, κόρη της Νινέττας και του Νίκου Βαφειά, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Εκπληξη αποτέλεσε, το δίχως άλλο, και η συμμετοχή της νεαρής μουσικού Aisel, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα της, το Αζερμπαϊτζάν, στη Eurovision με σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου. Ηταν η πρώτη φορά, επίσης, που στο MadWalk είδαμε τη Βραζιλιάνα, άλλοτε ιέρεια της μόδας Λάουρα Ντε Νίγκρις, η οποία ήρθε για να θαυμάσει την κόρη των επιστήθιων φίλων της, Συλβάνας (παλιό μοντέλο) και Λάμπρου Παπακώστα (παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος), που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα ως μοντέλο. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Aντώνης Ρέμος, καθώς την κολεξιόν της παρουσίαζε και η Υβόννη Μπόσνιακ.

Δεκατρείς σχεδιαστές λάνσαραν μίνι φορέματα τα οποία διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Τhe Mini Design Lab Contest», η L'Oreal πρότεινε τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στα μαλλιά και η MAC στο μέικαπ.

Κλείσιμο
Οταν ο Σάκης Ρουβάς βγήκε στη σκηνή φορώντας κόκκινο κοστούμι διά χειρός Δημήτρη Πέτρου, αποθεώθηκε από το κοινό που λικνίστηκε στους ρυθμούς της νέας του επιτυχίας «Εγώ στα έλεγα». Ο Πάρις Κασιδόκωστας έδειξε να απολαμβάνει τον φεστιβαλικό χαρακτήρα του event, η Ρόη Αποστολοπούλου ανέβαζε Instagram stories, ενώ οι Χάλα Χούρι και Αννούσκα Ραφαήλ παραδόθηκαν στον ρυθμό του κομματιού. Εντυπωσιασμένος φαινόταν και ο σταρ της τουρκικής τηλεόρασης Μπουράκ Χακί, ο οποίος από τις πρώτες θέσεις θαύμαζε τη συμβία του που περπάτησε στο catwalk. Τη σκυτάλη της διασκέδασης παρέλαβε το νεανικό συγκρότημα Melisses, που κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι οι προβολείς του event να σβήσουν για τα καλά.

madwalkv1
madwalkv4

Backstage και χαμόγελα από τον απόλυτο σταρ Σάκη Ρουβά, που όταν βγήκε στη σκηνή έφερε ενθουσιασμό

madwalkv2

O Πάρις Κασιδόκωστας με τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Αντώνη Ρέμο

madwalkv3

Celebrities και passion for fashion: Xρυσάνθη Κορούπη, Μαρίνα Βερνίκου 

madwalkv5

Η Ρόη Αποστολοπούλου, με εντυπωσιακό haute couture σύνολο

madwalkv7

Τελευταίες πινελιές στην κουπ της Ντορέττας Παπαδημητρίου

madwalkv8

Η Υβόννη Μπόσνιακ παρουσίασε στα MadWalk την τελευταία της κολεξιόν

madwalkv9

Η Υβόννη Μπόσνιακ παρουσίασε στα MadWalk την τελευταία της κολεξιόν

madwalkv10
madwalkv13

Μπούκλες και φόρεμα Bρεττός Βρεττάκος για την Ελένη Φουρέιρα

madwalkv11

Οταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιδιδόταν σε χορευτικά νάζια, το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν ξεκόλλαγε από πάνω της

madwalkv12

Η Jenn Morel σε χορευτικό παροξυσμό

madwalkv14

Xριστίνα Κοντοβά, Τζώνης Καλημέρης στις πρώτες θέσεις

madwalkv15

Ο Χρήστος Μάστορας αποδείχτηκε μάστορας και στην παρουσίαση. Μαζί του η Μαίρη Συνατσάκη, σταθερή στον θεσμό του MadWalk 

madwalkv16

Εκκεντρικό look από την Ελενα Γαλύφα

madwalkv17

Η Demy απέτινε φόρο τιμής στη Μελίνα Μερκούρη με τη βοήθεια του οίκου μόδας Madame Shou Shou


madwalkv18

Με ρούχα Σήλιας Κριθαριώτη έδωσε το «παρών» η Σάσα Σταμάτη 


madwalkv19

Ζοζεφίν Γουέντελ και Κόνυ Μεταξά, χορευτικές και σέξι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης