Κριστίνα Αγκιλέρα: Η τελευταία της «μεταμόρφωση» θα σας αφήσει με... ανοιχτό το στόμα!

Κριστίνα Αγκιλέρα: Η τελευταία της «μεταμόρφωση» θα σας αφήσει με... ανοιχτό το στόμα!

Πώς είναι άραγε η διάσημη τραγουδίστρια χωρίς ίχνος μέικ απ και hair extensions;

ektaktiepikairotita_new
kristina-1
Στην 20ετή καριέρα της στο τραγούδι και τη σόουμπιζ, η Κριστίνα Αγκιλέρα μας έχει συνηθίσει σε αρκετά ακραία και διαφορετικά look, με χρήση προκλητικών ρούχων, εντυπωσιακών χτενισμάτων και περίτεχνου μακιγιάζ.

Πώς είναι όμως η διάσημη τραγουδίστρια αν της αφαιρέσεις τα hair extension, το μέικ απ και το κραγιόν; Όπως φαίνεται από το νέο της εξώφυλλο στο περιοδικό Paper, χωρίς όλα αυτά τα... περιττά η 37χρονη σήμερα τραγουδίστρια μεταμορφώνεται σε... πανέμορφη δροσερή έφηβη!



Η διάσημη τραγουδίστρια είναι κυριολεκτικά αγνώριστη στη νέα της φωτογράφιση, που αποτυπώνει τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της από... απόσταση αναπνοής. Αγγίζοντας με τα δάχτυλά της τα σαρκώδη της χείλη, η 37χρονη σταρ είναι σήμερα πιο όμορφη από ποτέ, καθώς επιδεικνύει ένα δαχτυλίδι που δεν είναι μονόπετρο... αλλά γράφει πάνω τη λέξη «μαμά».

Κλείσιμο


Το ίδιο εντυπωσιακές είναι και οι υπόλοιπες πόζες της φωτογράφησης, την οποία επιμελήθηκε η Ζόι Γκρόσμαν. Στις φωτογραφίες με φυσικό look, οι φαν της ξανθιάς καλλονής έχουν την ευκαιρία να δουν για πρωτη φορά τις χαριτωμένες φακίδες της, τις οποίες καλύπτει συνήθως με τόνους μέικ απ.



Την φωτογράφηση όμως συμπληρώνουν και αισθησιακές πόζες της Αγκιλέρα με wet look και μακιγιάζ, που πλησιάζουν περισσότερο στο στυλ που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η ποπ σταρ.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης