Το Survivor μετράει αντίστροφα: Έφυγε για τον Αγιο Δομίνικο και ο Τανιμανίδης

Το Survivor μετράει αντίστροφα: Έφυγε για τον Αγιο Δομίνικο και ο Τανιμανίδης

Σε πέντε ημέρες θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο ενώ με βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτησε τους έλληνες θαυμαστές του κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο

Το Survivor μετράει αντίστροφα: Έφυγε για τον Αγιο Δομίνικο και ο Τανιμανίδης
Με βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτησε τους ακόλουθούς του «για τους επόμενους έξι μήνες» όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, πηγαίνοντας στον Αγιο Δομίνικο. «Φέτος θα είναι απίστευτο» είπε ο παρουσιαστής την ώρα που ανέβαινε την σκάλα προκειμένου να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και οι «Μαχητές» του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να φτάσουν στον Αγιο Δομίνικο τις επόμενες ώρες προκειμένου να εγκατασταθούν και να αρχίσουν άμεσα τα γυρίσματα. Οι «Διάσημοι» αναχώρησαν χθες κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες και διατυπώνοντας όλοι την επιθυμία τους να είναι νικητές.

Κλείσιμο
Την Κυριακή στις 21.00 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι και αναμένεται να σπάσουν τα κοντέρ τηλεθέασης. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν τα πρώτα γυρίσματα όμως στο πρώτο επεισόδιο τον περισσότερο χρόνο θα τον «σπαταλήσουν» τα βίντεο των παικτών προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις.

Ουσιαστικά, την δράση θα την δούμε από την Δευτέρα οπότε και θα ξεκινήσει η κανονική ροή του παιχνιδιού με αγωνίσματα και επιλογή παραλίας όπως είχε συμβεί πέρυσι. Φέτος το «Survivor» θα έχει σημαντικές αλλαγές, θα είναι πολύ πιο σκληρό για τους διαγωνιζόμενους και θα προσπαθήσει να κρατήσει τον πήχη του ενδιαφέροντος ψηλά δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος με τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια να είναι σε θέση «μάχης».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης