Νίκος Βέρτης: Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip για το τραγούδι «Αν μ' αγάπησες»

Νίκος Βέρτης: Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip για το τραγούδι «Αν μ' αγάπησες»

Το νέο  single είναι ο προπομπός του νέου album του Νίκου Βέρτη με τίτλο «Ερωτευμένος» που θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου - Ο καλλιτέχνης έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο φαντασμαγορικό «YTON» στην Πέτρου Ράλλη 38, κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τον συναυλιακό πολυχώρο πολιτισμού να γεμίζει ασφυκτικά και τις δύο ημέρες

Νίκος Βέρτης: Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip για το τραγούδι «Αν μ' αγάπησες»
Ο  «Sir» του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, Νίκος Βέρτης μετά τη μεγάλη επιτυχία του single με τίτλο «Ερωτευμένος» παρουσιάζει στο κοινό το νέο του τραγούδι και video clip με τίτλο «Αν μ’ αγάπησες».

Το νέο single είναι ο προπομπός του νέου album με τίτλο «Ερωτευμένος» που θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου.

Το «Αν μ’ αγάπησες» είναι μια μπαλάντα που τη μουσική συνυπογράφουν ο Νίκος Βέρτης και ο Νίκος Σαλέας και τους στίχους ο Γιώργος Τσοπάνης.

Κλείσιμο
Ο καλλιτέχνης έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο φαντασμαγορικό «YTON» στην Πέτρου Ράλλη 38, κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τον συναυλιακό πολυχώρο πολιτισμού να γεμίζει ασφυκτικά και τις δύο ημέρες, ένα νυχτερινό κέντρο χωρητικότητας τουλάχιστον 3.000 ατόμων. 



Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τραγουδιού ο Νίκος Βέρτης παρουσιάζει και το video clip του, που μέσα από μια εντυπωσιακή κινηματογράφηση βλέπουμε την διαδρομή ενός μοναχικού «ήρωα», μέσα σε μαγευτικά τοπία και μια ιστορία αγάπης που περνά δυσκολίες. Το τέλος όμως, είναι αυτό που αξίζει σε κάθε δυνατό συναίσθημα που έχουν νιώσει δύο άνθρωποι και θέλουν να είναι μαζί…

Η σκηνοθεσία του video clip «Αν μ’ αγάπησες» έγινε από τον Luydmil Illiarionov, ο οποίος μεταφέρει μέσα από «δυνατές» εικόνες του Νίκου Βέρτη... μια συνάντηση ζωής!

Το «Αν μ’ αγάπησες» κυκλοφορεί από τη Heaven Music σε παραγωγή της Theama.


Ο Νο1 καλλιτέχνης της γενιάς του, που δεν σταματά να «κουβαλά» πλατινένιες επιτυχίες στους ώμους του εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, έρχεται πιο ώριμος και ανανεωμένος από ποτέ, πολυταξιδεμένος, γεμάτος εμπειρίες και όνειρα, έτοιμα να τα πραγματοποιήσει και να τα παρουσιάσει σε ένα κοινό που τον ακολουθεί πιστά παντού.  

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ που τιτλοφορήθηκε με το όνομά του και «γέννησε» πολλές επιτυχίες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ήδη ανοίξει τον κύκλο του επόμενου ολοκληρωμένου επαγγελματικού βήματός του. 

«Ανήσυχο πνεύμα» άλλωστε, αρέσκεται στο να δίνει πάντα κάτι διαφορετικό στο κοινό του και για αυτό το λόγο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ακούσματα και προτείνει νέους μουσικούς δρόμους που ακολουθούνται αβίαστα... χωρίς ωστόσο να χάνει την «ταυτότητα» και το διάσημο γνωστό ύφος που τον έχει αναδείξει και εδραιώσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Για τα επαγγελματικά βήματα του Νίκου Βέρτη μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook στο Nikos Vertis - Official FanClub, ενώ υπάρχει πλέον και η πρωτοποριακή δυνατότητα να μπαίνετε στο νέο ανανεωμένο επίσημο YouTube κανάλι του Νίκου Βέρτη και κάνοντας εγγραφή να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο που ανεβαίνουν.

ΥΤΟΝ the music show

Πέτρου Ράλλη 38

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3453139 - 2103426677

💻 Online Reservation: http://www.nikosvertis.com/reserve.php
@ytonthemusicshow @nvertis @nikosvertisofficialfanclub
#Demy #Karadimos #KaterinaLioliou #VaggelisKakouriotis
#DemosBeke #KikiSavidou


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης