Νίκος Βέρτης: Δηλώνει... «Ερωτευμένος» και ρίχνει το ίντερνετ με τη νέα του επιτυχία

Νίκος Βέρτης: Δηλώνει... «Ερωτευμένος» και ρίχνει το ίντερνετ με τη νέα του επιτυχία

Ένας εκ των πιο δημοφιλών και αγαπητών καλλιτεχνών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έρχεται δυναμικά να «ταράξει τα νερά» με την ολοκαίνουργια ερωτική του επιτυχία - Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του κομματιού στο youtube, τα views έχουν εκτιναχτεί. Τουλάχιστον 150.000 προβολές, μέσα σε 24 ώρες, που αυξάνονται λεπτό στο λεπτό!

Νίκος Βέρτης: Δηλώνει... «Ερωτευμένος» και ρίχνει το ίντερνετ με τη νέα του επιτυχία
Αυτό το τραγούδι ήρθε για να το ερωτευτείτε..., μέχρι να το αγαπήσετε!

Ο Νίκος Βέρτης, ένας εκ των πιο δημοφιλών και αγαπητών καλλιτεχνών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έρχεται δυναμικά να «ταράξει τα νερά» με την ολοκαίνουργια ερωτική του επιτυχία, «Ερωτευμένος», καρπός μια διεθνούς συνεργασίας.

Ο Νο1 καλλιτέχνης του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, που δεν σταματά να «κουβαλά» πλατινένιες επιτυχίες στους ώμους του εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, έρχεται πιο ώριμος και ανανεωμένος από ποτέ, πολυταξιδεμένος, γεμάτος εμπειρίες και όνειρα, έτοιμα να τα πραγματοποιήσει και να τα παρουσιάσει σε ένα κοινό που τον ακολουθεί πιστά παντού. 

Κλείσιμο


Ο λατρεμένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής μας ταξιδεύει σε αισθαντικά μονοπάτια με ανατολίτικες επιρροές, μέσα από μια σπουδαία συνεργασία με τον Idan Raichel από το Ισραήλ.


 
Έπειτα από έναν άκρως επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεων στο φαντασμαγορικό «ναό» της διασκέδασης «YTON The Music Show», μια τιμητική διάκριση στη Ρουμανία, και μια σειρά «sold out» συναυλιών στους Έλληνες της ομογένειας, ο καλλιτέχνης έχει αφοσιωθεί στην ηχογράφηση της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, με το πρώτο άκουσμα να «ρίχνει» από τα πρώτα λεπτά το ίντερνετ.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του στο youtube, τα views έχουν εκτιναχτεί. Τουλάχιστον 150.000 προβολές, μέσα σε 24 ώρες, που αυξάνονται λεπτό στο λεπτό! Στιχουργικά, το κομμάτι υπογράφει ο Γιώργος Τσοπάνης.

Το τελευταίο άλμπουμ του έφερε ως γενικό τίτλο το όνομά του και ανέδειξε τραγούδια που έγιναν πόλος έλξης για το κοινό και τα ραδιόφωνα, όπως τα «Όνειρο», «Κοντά Σου», «Θα Μετανιώσεις», «Φοβάμαι Για Σένα», «Μην Αργείς» και «Πότε Θα Σε Δω», ενώ το τελευταίο διάστημα ακούσαμε το «Πού Με Πας».

Η νέα επιτυχία κυκλοφορεί από την Heaven Music/Theama.

Ο Νίκος Βέρτης, στα τέλη του καλοκαιριού θα βρεθεί για μια σειρά εμφανίσεων στο «Orama» στη Θεσσαλονίκη, μέχρι να επιστρέψει ξανά, τον χειμώνα, στο σπίτι του, το «YTON».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης