Πετάει για Ελλάδα η Νατάσα Καλογρίδη - Δείτε το βίντεο που ανέβασε από το αεροπλάνο

Πετάει για Ελλάδα η Νατάσα Καλογρίδη - Δείτε το βίντεο που ανέβασε από το αεροπλάνο

Η ηθοποιός κατάφερε αυτή τη φορά να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο αλλά αντιμετώπισε ένα νέο απρόοπτο - Ήταν να προσγειωθεί, χθες, το πρωί στην Ελλάδα, αλλά τελικά έχασε την πτήση της

Πετάει για Ελλάδα η Νατάσα Καλογρίδη - Δείτε το βίντεο που ανέβασε από το αεροπλάνο
Κεφάτη όπως πάντα αλλά... παραφορτωμένη με ρούχα εμφανίστηκε η Νατάσα Καλογρίδη
σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram από την πτήση της επιστροφής της στην Ελλάδα. 

Η ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της από το Νomads, ήταν να προσγειωθεί χθες το πρωί στην Ελλάδα, αλλά τελικά έχασε την πτήση της. Αυτή τη φορά στάθηκε λίγο πιο τυχερή, αφού επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της επιστροφής, όχι όμως χωρίς απρόοπτα.

Κλείσιμο
«Τελικά πετάω! Μπήκα στο αεροπλάνο. Μέχρι να μπω όμως τι έχω πάθει εγώ, τι έχω πάθει... Κοίτα τι φοράω, κοίτα, κοίτα εδώ! Τα πάντα... Είχα υπέρβαρο. Κάτι έπρεπε να κάνω. Τι;», λέει η ηθοποιός, που προφανώς φόρεσε κακήν κακώς ορισμένα βαριά ρούχα από τις αποσκευές της για να μη χρειαστεί να πληρώσει το τσουχτερό αντίτιμο για το υπέρβαρο.




Σήμερα, η Νατάσα βγήκε στην εκπομπή Πρω1νό του Ant1, μέσω Skype από την Μανίλα, φορώντας το μπουρνούζι της και γυαλιά ηλίου και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη εχθές.

«Επειδή είμαι πολύ μακριά, αλλά έχω πληροφοριοδότες, άκουσα ότι λέτε ότι περνάω ωραία εδώ. Εγώ και στα δύσκολα έχω τον δικό μου τρόπο. Έχω μια δύσκολη στιγμή, τι να κάνω; Να κλαίω και να γκρινιάζω;», ήταν τα πρώτα της λόγια.

«Έχασα δύο φορές το αεροπλάνο. Είναι και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί μας ακούει ο κόσμος. Ελπίζω σήμερα να καταφέρω να πετάξω!», συνέχισε και, όταν την ρώτησε η Φαίη Σκορδά αν θέλει να μείνει εκεί και αν έχει βρει κάποια καλή παρέα, απάντησε: «Δεν είναι ότι δεν θέλω να φύγω, μάλλον θέλει να με κρατήσει η Μανίλα. Μόνη μου είμαι εδώ!».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης