ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Nomads: Έχασε και αποχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη

Nomads: Έχασε και αποχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη

Βαρύ το κλίμα στους Νομάδες της Φωτιάς, νέος καβγάς μεταξύ Μαυρίδη, Ζώη, Κολέτσα και Γαστεράτου

Nomads: Έχασε και αποχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη
Την γλύτωσε μία, την γλύτωσε δύο, αλλά δεν τρίτωσε η τύχη της Νατάσας Καλογρίδη. 

Η ιδιαίτερη παίκτρια του Nomads ήταν εκείνη που ήρθε τελευταία στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού κατά την ψηφοφορία και τέθηκε αντιμέτωπη με την Μαντώ Γαστεράτου, την οποία είχε ψηφίσει η ίδια η Καλογρίδη ως αρχηγός για να φύγει!

Οι δύο μονομάχοι έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους για να μπορέσουν να παραμείνουν στο παιχνίδι και στις Φιλιππίνες, όμως στην τελευταία δοκιμασία των πύργων, η Μαντώ κατάφερε το απίστευτο.

Κλείσιμο
Φτιάχνοντας έναν πύργο σχεδόν 1,50 μέτρο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Νατάσα, η οποία βλέποντας την κατασκευή της συμπαίκτριας της, έδειξε να τα παρατά απογοητευμένη.

Με την ανακοίνωση της νικήτριας, η Μαντώ ανακουφίστηκε, ενώ η Νατάσα το πήρε ψύχραιμα, αγκάλιασε τους συμπαίκτες της και αποχαιρέτησε το παιχνίδι.



Νέα κόντρα στους Νομάδες της Φωτιάς - Βαρύ το κλίμα

Μετά τον χθεσινό άγριο καβγά των Νομάδων της Φωτιάς στην παραλία, ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο των συμπαικτών του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους παίκτες για το τι επακολούθησε όταν επέστρεψαν στην βίλα και πως νιώθουν μετά τον καβγά, με την Χριστίνα Κολέτσα να τονίζει πως στο σπίτι δεν έγινε καμία συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην παραλία, αν και η ίδια είχε κάθε καλή διάθεση να μιλήσει με τον Γιώργο, στον οποίο και πάλι καταλόγισε ότι δρα βάσει στρατηγικής.

«Αισθάνομαι ότι ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Το βράδυ υπάρχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και, ξαφνικά, το πρωί, ερχόμαστε και ο Γιώργος έχει πρόβλημα με την ομάδα. Αυτό είναι ένα παράλληλο σύμπαν, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από τις συνεντεύξεις που κάνει μόνος του, γιατί την ώρα που ήμαστε μαζί ή όταν δεν υπάρχουν κάμερες, είναι μια άλλη ατμόσφαιρα. Αυτό το παράλληλο σύμπαν από χθες το βράδυ το έχω τοποθετήσει έξω από τη ζωή μου, τελειώνει για μένα! Δεν θα τρελαθώ εδώ μέσα! Η ζωή είναι έξω, όχι εδώ», ανέφερε η Αποστολία Ζώη.



 Ο Γιώργος αντέδρασε αναφερόμενος στην ψηφοφορία της ομάδας, λέγοντας πως όλοι εκτός από εκείνον ψήφισαν την Μαντώ ως «μονομάχο» και συνέχισε: «Είδα ότι παρότι κάνουν παρέα, τα παιδιά ψήφισαν την Μαντώ με μία δικαιολογία τύπου δεν είναι πολύ προσεκτική και πλανάται το βλέμμα της. Είδα τον Μάνο να ψηφίζεται στρατηγικά λόγω σωματότυπου, είδα την Αποστολία να ρίχνει το μπαλάκι στην Νατάσα όταν η Μαντώ και η Χριστίνα ήρθαν τρία τρία. Εγώ έχω στρατηγική;».

«Εγώ επειδή δεν έχω στρατηγική, έχω πει με τα παιδιά ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι Γιώργο και αυτό που γίνεται εδώ μέσα δεν το παρεξηγούμε, γι αυτό μετά ήμουν αγκαλιά και με την Χριστίνα και με την Μαντώ», αρκέστηκε να απαντήσει η τραγουδίστρια.



Από την πλευρά της η Μαντώ Γαστεράτου ξέσπασε όταν ο tattoo artist ανέφερε πως του είπε ότι θα την ψήφιζαν έτσι κι αλλιώς σε συζήτηση που είχαν κατ’ ιδίαν. «Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα! Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», ανέφερε, με τον Γιώργο να αποκαλύπτει όσα συζήτησαν και εκείνη να ζητά από τους υπόλοιπους να πάρουν θέση και εκείνοι να απαντούν ότι δεν ήταν παρόντες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης