Ηθοποιός κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών

Ηθοποιός κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών

Με σήκωσε όπως ο γαμπρός τη νύφη και στη συνέχεια ξάπλωσε πάνω μου, υποστήριξε ο Άντονι Ράπ για ένα περιστατικό που συνέβη το 1986

Ηθοποιός κατηγορεί τον Κέβιν Σπέισι ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 14 ετών
Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Χόλιγουντ στη σκιά των αποκαλύψεων για τον παραγωγό των Όσκαρ Χάρβει Γουάινσταϊν. Τελευταίος αρνητικός πρωταγωνιστής ο Κέβιν Σπέισι τον οποίο ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγορεί ότι του επιτέθηκε όταν αυτός ήταν μόλις 14 ετών μετά από ένα πάρτι στο σπίτι του Σπέισι το 1986.

Ο Ραπ έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη στο Buzzfeed News περιγράφοντας όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ πριν από 31 χρόνια.

Όπως είπε ήταν ο μόνος ανήλικος στο επίμαχο πάρτι στο οποίο είχε προσκληθεί επειδή είχε φιλικές σχέσεις με τον Σπέισι.

Κάποια στιγμή ο 14χρονος τότε Ραπ βαρέθηκε και ανέβηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια όπου τον πήρε ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση.

Όπως λέει, ο 26χρονος τότε Σπέισι μπήκε στο δωμάτιο, τον σήκωσε «όπως σηκώνει ο γαμπρός τη νύφη» και στη συνέχεια «σκαρφάλωσε» από πάνω του.
Κλείσιμο

«Τον είδα να στέκεται στην είσοδο του δωματίου και να με παρατηρεί. Η εντύπωσή μου ήταν τότε ότι ήταν μεθυσμένος. Αντί να μου μιλήσει, με σήκωσε όπως ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη. Αρχικά δεν αντέδρασα γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Και τότε ξάπλωσε από πάνω μου» περιέγραψε ο Ραπ τι συνέβη.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί για πόση ώρα ήταν από πάνω του ο διάσημος ηθοποιός αλλά θυμάται ότι μετά από λίγη ώρα κατάφερε να ξεφύγει.

Από τότε δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Σπέισι αλλά υποστήριξε ότι έκτοτε έχει μοιραστεί την ιστορία με αρκετούς φίλους και συγγενείς.

Εξήγησε, τέλος, ότι έκανε τώρα την αποκάλυψη του περιστατικού αφού είδε αρκετές γυναίκες να βγαίνουν μπροστά και να αποκαλύπτουν τι πέρασαν στα χέρια του Γουάινσταϊν.

«Και δεν το έκανα απλά από παράπονο αλλά για να ρίξω φως σε δεκαετίες συμπεριφορών που έγιναν ανεκτές επειδή πολλοί άνθρωποι όπως εγώ μείναμε σιωπηλοί. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω τη διαφορά τώρα» συμπλήρωσε ο Ραπ.

Ο Ραπ είπε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Σπέισι σε ένα από τα πάρτι μετά την επιτυχία της ταινίας "Precious Sons" στην οποία είχε τότε πρωταγωνιστήσει ενώ πριν από το περιστατικό στο σπίτι ο Σπέισι τον είχε καλέσει για ποτό σε κλάμπ μαζί με έναν 17χρονο φίλο του.


Ο ηθοποιός Αντονι Ραπ πρωταγωνιστεί στην σειρά του Σταρ Τρεκ που γυρίζεται για την τηλεόραση του CBS


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης