Κόρτνεϊ Λοβ: Δημόσιες αποκαλύψεις για τον Γουάινσταϊν πριν από μια 10ετία

Κόρτνεϊ Λοβ: Δημόσιες αποκαλύψεις για τον Γουάινσταϊν πριν από μια 10ετία

H συμβουλή που έδινε στις νεαρές γυναίκες είναι να απαντήσουν αρνητικά αν ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν τους καλέσει σε πάρτι στο ξενοδοχείο Four Seasons

Κόρτνεϊ Λοβ: Δημόσιες αποκαλύψεις για τον Γουάινσταϊν πριν από μια 10ετία
Πριν από το κύμα των αποκαλύψεων σχετικά με τις επιθέσεις του Χάρβεϊ  Γουάινσταϊν στο Χόλιγουντ, η Κόρτνεϊ Λοβ είχε προειδοποιήσει δημοσίως τις νεαρές γυναίκες και μάλιστα στην κάμερα.

Bίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το TMZ δείχνει τη ροκ τραγουδίστρια, πρώην σύντροφο του Κερτ Κομπέιν, πριν από περίπου μία δεκαετία να λέει στο κόκκινο χαλί ότι η συμβουλή που δίνει στις νεαρές γυναίκες είναι να απαντήσουν αρνητικά αν ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν τους καλέσει σε πάρτι στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Κλείσιμο


Αν και στην αρχή ήταν διστακτική στο να απαντήσει, τελικά αποφάσισε να δώσει αυτή την αποστομωτική απάντηση. Το περασμένο Σάββατο η 53χρονη σχολιάζοντας το βίντεο το οποίο διαδόθηκε σε όλον τον κόσμο είπε ότι αν και δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση από τον Χάρβεϊ, η ίδια δέχθηκε επαγγελματικά πλήγματα επειδή αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά εναντίον του και κατήγγειλε ότι μεγάλα πρακτορεία την απέκλεισαν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης