Nomads: H Νατάσα Καλογρίδη έκανε την ανατροπή και παρέμεινε στο παιχνίδι

Nomads: H Νατάσα Καλογρίδη έκανε την ανατροπή και παρέμεινε στο παιχνίδι

Από το παιχνίδι αποχώρησε ο Φώτης Φιλιππόπουλος - Το τηλεοπτικό κοινό έσωσε την Ευαγγελία Πλατανιώτη

Nomads: H Νατάσα Καλογρίδη έκανε την ανατροπή και παρέμεινε στο παιχνίδι
Η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη ήταν η νικήτρια στη χθεσινή δοκιμασία του Nomads. Αν και βρέθηκε να χάνει με 1 - 0 από τον Φώτη Φιλιππόπουλο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να τον ισοφαρίσει στο δεύτερο αγώνισμα και να τον κερδίσει στο τρίτο και τελευταίο. 



«Ευχαριστώ το Nomads γι' αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία» είπε η ηθοποιός που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της στις δοκιμασίες και την παραμονή της στο reality του Ant1. 

Κλείσιμο


Από το παιχνίδι αποχωρεί ο Φώτης από την ομάδα της Ζούγκλας, ο οποίος σημειωτέον βγήκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα προτεινόμενος.  Μετά την ήττα του ο Φώτης όρισε ως αρχηγούς των ομάδων την Ειρήνη Ζάχου για τους Πολίτες, την Βάσω Μιλούση για την ομάδα των Ωκεανών και την Αποστολία Ζώη για την ομάδα της Φωτιάς.



Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το μέλλον της ομάδας της Ζούγκλας καθώς έχει αποδυναμωθεί αισθητά μιας και οι δύο αποχωρίσεις μέχρι στιγμής από το Nomads ήταν από μέλη της ομάδας. 

Νωρίτερα η Ευαγγελία Πλατανιώτη από τους Νομάδες του Ωκεανού που επίσης είχε βγει προτεινόμενη σώθηκε από τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης