Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Χιου Χέφνερ καταβεβλημένος περπατά με «πι»

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Χιου Χέφνερ καταβεβλημένος περπατά με «πι»

Με τα αχτένιστα γκρίζα μαλλιά του και φορώντας γαλάζιες πιτζάμες, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του Playboy διακρίνεται να περπατά με τη βοήθεια ενός «πι», ενώ δίπλα του βρίσκεται ο άνθρωπος που τον φροντίζει

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Χιου Χέφνερ καταβεβλημένος περπατά με «πι»
Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον Χιου Χέφνερ μέσα στην έπαυλή του, λίγους μήνες πριν από το θάνατό του, δημοσιεύει η Daily Mail. 

Με τα αχτένιστα γκρίζα μαλλιά του και φορώντας γαλάζιες πιτζάμες, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του Playboy, φανερά καταβεβλημένος, διακρίνεται να περπατά με τη βοήθεια ενός «πι», ενώ δίπλα του βρίσκεται ο άνθρωπος που τον φροντίζει.

Το βίντεο έχει ληφθεί τον φετινό Ιανουάριο, αφού τελείωσε άλλη μία κινηματογραφική βραδιά με καλεσμένους του, κάτι που συνήθιζε ο Χέφνερ. 

Κλείσιμο
Στο τριών δευτερολέπτων βίντεο, μία καλεσμένη ακούγεται να λέει: «Υπέροχη ταινία», την ώρα που ο Χέφνερ περπατά προς την πόρτα.

Η τελευταία φωτογραφία του, σύμφωνα με τη Daily Mail, είναι τραβηγμένη στις 16 Ιουνίου του 2017 και δείχνει τον Χέφνερ να παίζει τάβλι με τους γιους του, Κούπερ 26 ετών και Μάρστον, 27 ετών στη Γιορτή του Πατέρα. Τη φωτογραφία είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κούπερ Χέφνερ. 



O Χιου Χέφνερ έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 91 ετών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης