Ό Χιου Χέφνερ, ο άνθρωπος που ξεκίνησε την σεξουαλική επανάσταση του 1950 και έχτισε την αυτοκρατορία του Playboy άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών, καθώς πέθανε από φυσικά αίτια.
Ο ίδιος, ο οποίος δεν άφησε τίποτα στη ζωή του στην τύχη του, είχε προετοιμάσει και το επόμενο βήμα μετά τον θάνατο του, καθώς είχε επιλέξει ο ίδιος που θα ταφεί. Η επιλογή του ήταν να αναπαυθεί δίπλα στην γυναίκα που πόζαρε στο πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού του, την Μέριλιν Μονρόε.
Κλείσιμο
Μάλιστα, ο Χέφνερ το 1992 είχε αγοράσει τον χώρο δίπλα από την κρύπτη της Μονρόε στο Westwood Memorial Park, έναντι 75.000 δολαρίων.
H πρώτη έκδοση του περιοδικού με την Μέριλιν Μονρόε να ποζάρει στο εξώφυλλο, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1953 και πούλησε 50.000 αντίτυπα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.