Λαμάρ Όντομ: Έπρεπε να έχω κρατήσει το πουλί μου μέσα στο παντελόνι μου

Λαμάρ Όντομ: Έπρεπε να έχω κρατήσει το πουλί μου μέσα στο παντελόνι μου

Δεκαεπτά μήνες αφότου «ξεγέλασε» τον θάνατο, ο πρώην σταρ του NBA μιλάει για τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τη νύχτα που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή - Παραδέχεται ότι έπαιρνε κοκαΐνη «πίσω από την πλάτη» της Κλόε Καρντάσιαν και ότι την απατούσε συστηματικά

Λαμάρ Όντομ: Έπρεπε να έχω κρατήσει το πουλί μου μέσα στο παντελόνι μου
Έχουν περάσει 17 μήνες, από τότε που ο Λαμάρ Όντομ «ξεγέλασε» τον θάνατο. Την Παρασκευή, το περιοδικό «US Weekly» κυκλοφορεί με μια συγκλονιστική, «εκ βαθέων» εξομολόγηση του πρώην σταρ του ΝΒΑ, που δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη και τις «αμαρτίες» του και να μιλήσει για την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στην ζωή. Από τα ναρκωτικά μέχρι τις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε, ο 37χρονος μπασκετμπολίστας ανατρέχει στην σχέση του με την πρώην σύζυγό του, την τηλεπερσόνα Κλόε Καρντάσιαν, και ομολογεί: «Έπρεπε να έχω κρατήσει το πουλί μου μέσα στο παντελόνι μου».

Γυρίζοντας πίσω στη νύχτα που βρέθηκε λιπόθυμος, σε κωματώδη κατάσταση, μέσα σε έναν οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας, με δύο πόρνες στο κρεβάτι του και έπειτα από μια οργιαστική νύχτα με ναρκωτικά και αλκοόλ, που λίγο έλειψε να είναι και η τελευταία της ζωής του, ο Όντομ δίνει μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων. «Ήμουν μόνος στο σπίτι. Βαριόμουνα. Ήθελα να βγω και να περάσω καλά. Ίσως να ήπια ένα ποτό, για να μου φτιάξει την διάθεση, όμως, αν με ρωτάτε αν ήμουν “φτιαγμένος” με ναρκωτικά και αλκοόλ, η απάντηση είναι κατηγορηματικά “όχι”. Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με δύο γυναίκες κι έπειτα... αποκοιμήθηκα. Αυτό είναι όλο» λέει.

Και συνεχίζει την δική του εξιστόρηση των όσων ακολούθησαν: «Όταν ξύπνησα, τέσσερις μέρες αργότερα, προσπαθούσα να βγάλω τα σωληνάκια από το στόμα μου».

Κλείσιμο


Ο πρώην πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς θυμάται ότι, προς μεγάλη του έκπληξη, η Κλόε Καρντάσιαν πέταξε στο Λας Βέγκας, για να βρεθεί στο πλευρό του. Όταν εκείνος μεταφέρθηκε στο Λος Άντζελες για νοσηλεία, εκείνη έμεινε στο πλευρό του, μέχρι να μάθει να περπατάει ξανά.

«Ήταν το πρώτο πράγμα που είδα» λέει για την -πρώην, πλέον- σύζυγό του ο Όντομ. «”Γεια σου, Μούκα” μου είπε. “Μούκα” είναι το υποκοριστικό, με το οποίο με φώναζε η μητέρα μου. Το είπε, για να με κάνει να καταλάβω ότι δεν ήμουν νεκρός». Και συνεχίζει την αφήγηση, με λόγια ευγνωμοσύνης για την πρώην σύζυγό του: «Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να επανέλθει η μνήμη μου. Έφερνε φωτογραφίες της μητέρας μου και της γιαγιάς μου. Εγώ σκεφτόμουν: “Είμαι παράλυτος για πάντα; Είμαι μουγγός για πάντα;”. Ήταν τρομακτικό».

Η διάσημη τηλεπερσόνα, μέλος της γνωστής και μη εξαιρετέας οικογένειας των Καρντάσιαν, είχε μάλιστα διακόψει προσωρινά τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους, όσο εκείνος έδινε μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο. Κατέθεσε ωστόσο εκ νέου αίτηση διαζυγίου, το 2016, όταν ο... αμετανόητος Όντομ «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να πίνει σε ένα μπαρ του Λος Άντζελες. 

Ο πρώην άσος των Κλίπερς, των Χιτ, των Λέικερς, των Μάβερικς και της Λαμποράλ Κούτσα (σ.σ. η σημερινή Μπασκόνια, που τέθηκε πρόσφατα αντιμέτωπη στην Ευρωλίγκα τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Παναθηναϊκό) συνεχίζει τις αποκαλύψεις. Δεν διστάζει να μιλήσει για τα ναρκωτικά, αποκαλύπτοντας ότι έκανε χρήση «πίσω από την πλάτη» της γυναίκας του. Εκ των υστέρων, τώρα πια, ομολογεί ότι δεν της φέρθηκε σωστά: «Το έκρυβα για λίγο, αλλά δεν άντεξα να το κάνω για πολύ. Περίπου δύο χρόνια πριν χωρίσουμε, με έπιασε επ' αυτοφώρω να κάνω χρήση ναρκωτικών. Απογοητεύτηκε. Απογοητεύτηκα κι εγώ. Και είναι λυπηρό ότι πραγματικά δεν ξέρω εάν στενοχωρήθηκα που έκανα ναρκωτικά ή επειδή με έπιασε να κάνω. Έκτοτε, ήξερε ότι έκανα κοκαΐνη. Ήταν επιλογή μου. Δεν θα πω ότι το αποδέχτηκε, γιατί αυτή θα ήταν η λάθος λέξη. Το ανέχτηκε, θα ήταν η πιο σωστή».

Όσο προχωράει η κουβέντα, ο Όντομ εισχωρεί πιο βαθιά στα άδυτα της ψυχής του και της ζωής του. Μιλάει για την... αδιανόητη φήμη που απέκτησε, όταν παντρεύτηκε την Κλόε Καρντάσιαν. Άνθρωποι που δεν είχαν ιδέα ποιος ήταν και τι έκανε, όψιμοι θαυμαστές που δεν είχαν καμία σχέση με το μπάσκετ, τον σταματούσαν στον δρόμο και του ζητούσαν φωτογραφίες και αυτόγραφα. Όπως ήταν φυσικό, η διασημότητα «αύξησε τις μετοχές» του στο... χρηματιστήριο του σεξ. Οι γυναίκες «έπεφταν» στα πόδια του κι εκείνος το βρήκε αδύνατο να αντισταθεί στους πειρασμούς. «Εάν υπάρχει ένα πράγμα που μετανιώνω, όταν ήμουν παντρεμένος, ήταν ότι είχα πολλές σχέσεις με διαφορετικές γυναίκες. Αυτό δεν ήταν σωστό. Εύχομαι να είχα κρατήσει το πουλί μου μέσα στο παντελόνι μου».

Σήμερα, ο Όντομ λέει πως είναι «καθαρός», εξηγώντας ότι απέχει από τα ναρκωτικά. Δηλώνει ευγνώμων για την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στην ζωή και αποκαλεί τον εαυτό του «κινούμενο θαύμα». «Δεν είχα άλλη επιλογή, από το να βγω πιο δυνατός» εξηγεί, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, πλέον, περνάει περισσότερο χρόνο με τα δύο παιδιά του.

«Είμαι εδώ και σας μιλάω. Οπότε, υποθέτω ότι νικάω» υπογραμμίζει, επιχειρώντας να δώσει μια αισιόδοξη νότα στη συνέντευξη και να πείσει ότι πλέον έχει αλλάξει τρόπο ζωής...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης