Εγκεφαλικά νεκρός ο Λαμάρ Όντομ - Απαισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάστασή του

Εγκεφαλικά νεκρός ο Λαμάρ Όντομ - Απαισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάστασή του

«Δεν έχει καμία εγκεφαλική λειτουργία» δήλωσαν πηγές από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στο Radaronline.com - Τις κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή του ίσως χρειαστεί να πάρει η Κλόε Καρντάσιαν - 75.000 δολάρια είχε ξοδέψει στον οίκο ανοχής πριν καταρρεύσει

Εγκεφαλικά νεκρός ο Λαμάρ Όντομ - Απαισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάστασή του
Σχεδόν τρία 24ωρα αφότου ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε αναίσθητος σε πολυτελή οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, ο πρώην σταρ του NBA είναι εγκεφαλικά νεκρός. Αυτό υποστηρίζουν πηγές από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έκτοτε σε κωματώδη κατάσταση στον ιστότοπο radaronline.com.

«Πολλές πηγές επιβεβαίωσαν στο Radar αποκλειστικά ότι ο 35χρονος Όντομ είναι κλινικά νεκρός, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, χαπιών και κοκαΐνης, κατά τη διάρκεια πάρτι στον οίκο ανοχής» γράφει η ιστοσελίδα και αποδίδει τις φράσεις «Δεν έχει καμία εγκεφαλική δραστηριότητα» και «Είναι εγκεφαλικά νεκρός. Οι έλεγχοι δεν έδειξαν καμία λειτουργία», σε πηγές από το νοσοκομείο. Επιπροσθέτως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η λειτουργία των νεφρών του μειώνεται καθημερινά και υποβάλλεται σε διάλυση. 

Το γεγονός αυτό, σημειώνει ο αμερικανικός Τύπος, μπορεί να σημαίνει πως σύντομα η Κλόε Καρντάσιαν θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του Λαμάρ Όντομ. Αν και οι δυο τους έχουν χωρίσει από το 2013, εν τούτοις το διαζύγιο δεν έχει τυπικά ολοκληρωθεί και η Κλόε παραμένει η πιο στενή εν ζωή συγγενής του. Με βάση τις πληροφορίες για την κατάσταση και την πορεία της υγείας του, οργιάζουν οι φήμες πως η Καρντάσιαν, που έχει με τον Όντομ δύο παιδιά, θα χρειαστεί σύντομα να αποφασίσει την αποσύνδεσή του από τα μηχανήματα. 

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, συνεχώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το πώς βρέθηκε ο Λαμάρ Όντομ στον οίκο ανοχής. Ο ιδιοκτήτης του παραδέχθηκε ότι ο πρώην σταρ του NBA είχε ήδη ξοδέψει 75.000 δολάρια τις τρεις ημέρες που έμεινε στην πολυτελή σουίτα του οίκου ανοχής, απολαμβάνοντας την συντροφιά των κοριτσιών. Μάλιστα, ο Όντομ είχε ζητήσει την υπηρεσία «girlfriend», όπου η πόρνη περνά μια ολόκληρη μέρα μαζί του, ενώ εκτός από το σεξ, περιλαμβάνονται σε δραστηριότητες όπως μαγείρεμα και φαγητό. «Ήταν απελπισμένος για παρέα, ήθελε να μιλήσει για όσα τον βάραιναν», λένε οι εργαζόμενοι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας δεν σταμάτησε τη χρήση ναρκωτικών, όσο διάστημα βρέθηκε εκεί. 

Ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα (ώρα Αμερικής) αναίσθητος, στον οίκο ανοχής Love Runch στο Λας Βέγκας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης