Συνεχίζεται ο καβγάς Στέλιου Χανταμπάκη - Γιώργου Αγγελόπουλου

Συνεχίζεται ο καβγάς Στέλιου Χανταμπάκη - Γιώργου Αγγελόπουλου

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο παίκτες των «Διάσημων» συνεχίζεται....

Συνεχίζεται ο καβγάς Στέλιου Χανταμπάκη - Γιώργου Αγγελόπουλου
«Κόκκινο» χτύπησε η τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», συγκεκριμένα τη στιγμή του απίστευτου καβγά του Στέλιου Χανταμπάκη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αγγελόπουλος ζήτησε να γίνει ψηφοφορία για το αν θα φάνε ή όχι πριν από το αγώνισμα της ασυλίας. Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με την ιδέα και ξεκίνησε μία συζήτηση σχετική με την ψηφοφορία ενώ ζήτησε να μάθει τι γίνεται σε περίπτωση που η απόφαση της ομάδας δεν είναι ομόφωνη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεκίνησε τη συζήτηση κατά τη διάρκεια του φαγητού, μία στιγμή που όπως τόνισε, θεωρεί ιερή. Για τον λόγο αυτό απομακρύνθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για να φάει. Τότε, ο Στέλιος Χανταμπάκης, εμφανώς εκνευρισμένος του ζήτησε να επιστρέψει στην καλύβα και με ειρωνική διάθεση του είπε ότι είναι πρόθυμος να κάνουν και προσευχή.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλησίασε τον Στέλιο Χανταμπάκη, την ώρα που εκείνος έκανε ηλιοθεραπεία, για να του ζητήσει τον λόγο για την ειρωνική διάθεση του. Χάνοντας την ψυχραιμία του, τράβηξε με μία απότομη κίνηση την μπλούζα από το πρόσωπό του Στέλιου Χανταμπάκη, λέγοντας του ότι όταν του μιλάει θέλει να τον κοιτάζει στα μάτια.

Η κίνηση εξόργισε τον Χανταμπάκη αλλά ο Λάμπρος Χούτος μπήκε ανάμεσα στους δύο άνδρες και τους χώρισε.

Ακολούθησε ο αγώνας για την ασυλία και οι παίκτες των «Διάσημων» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν. Στο συμβούλιο που ακολούθησε, πρώτος ο Χανταμπάκης ζήτησε συγγνώμη από τον Αγγελόπουλο επειδή τον ειρωνεύτηκε και στη συνέχεια, μετά από παρότρυνση του Χούτου, έκανε και ο Αγγελόπουλος το ίδιο.



Στο trailer όμως του επεισοδίου που θα προβληθεί απόψε το βράδυ, Τρίτη 14 Μαρτίου, φαίνεται ότι ο καβγάς των δύο ανδρών συνεχίζεται και ότι οι σχέσεις τους δεν έχουν αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης