Ο Κάνιε Γουέστ προσέλαβε σωσίες για να... κρύψει την Κιμ Καρντάσιαν

Ο Κάνιε Γουέστ προσέλαβε σωσίες για να... κρύψει την Κιμ Καρντάσιαν

Ο διάσημος ράπερ διέθεσε πάνω από 7 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία μίας τεράστιας «ομπρέλας» προστασίας γύρω από τη διάσημη τηλεπερσόνα

Ο Κάνιε Γουέστ προσέλαβε σωσίες για να... κρύψει την Κιμ Καρντάσιαν
Με σενάριο από υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ μοιάζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής και απειλής της Κιμ Καρντάσιαν. Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν θα είναι πλέον... μοναδική, καθώς ο σύντροφός της, γνωστός ράπερ, Κάνιε Γουέστ, προσέλαβε μία ομάδα από σωσίες της εκρηκτικής καλλονής, προκειμένου να καλύπτει τα ίχνη της και να μην εντοπίζεται εύκολα από τους επίδοξους απαγωγείς της στο μέλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διάσημος ράπερ διέθεσε το ποσό των 7 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία μία ομπρέλας ασφαλείας γύρω από την Κιμ Καρντάσιαν, προκειμένου η σύντροφός του να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ μετά την περιπέτειά της στο Παρίσι. Εκτός των υπολοίπων μέτρων, πολλές... Κιμ θα κατευθύνονται σε διαφορετικούς προορισμούς κατά τις περιόδους των επαγγελματικών ταξιδιών της... ορίτζιναλ Καρντάσιαν, η οποία θα επιβάλει όρους εχεμύθειας στους συνεργάτες της, προκειμένου να παραμένουν μυστικές οι λεπτομέρειες του προγράμματός της.

Κλείσιμο


Τα γεγονότα του Παρισιού συγκλόνισαν τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος υποδέχθηκε την Κιμ στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, όταν επέστρεψε από τη γαλλική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις σωσίες της Καρντάσιαν, ο γνωστός ράπερ προχώρησε σε συμφωνία με ομάδα ασφαλείας και για το διαδίκτυο, η οποία στο παρελθόν είχε επιφορτιστεί με την περιφρούρηση και παρακολούθηση του Λευκού Οίκου, προστατεύοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τους συνεργάτες του. 

Ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας της Κιμ Καρντάσιαν, Πασκάλ Ντουβιέ, επανέλαβε τη δήλωση-απειλή προς τους απαγωγείς, λέγοντας πως «θα σας βρούμε. Τα βάλατε με το λάθος άτομο. Έχουμε στοιχεία και θα σας βρούμε. Το υπόσχομαι προσωπικά. Κάνατε τη λάθος κίνηση».



Παράλληλα, ένα ευρύ σύστημα καμερών παρακολούθησης έχουν ήδη τοποθετηθεί σε κάθε γωνιά, σε όλα τα σπίτια του διάσημου ζευγαριού και παρακολουθούνται επί 24ώρου βάσεως. «Ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται κάτω από υψηλού επιπέδου προστασία», δήλωσε ο επικεφαλής διαχείρισης του συστήματος, ενώ έγινε γνωστό, πως την ομάδα φύλαξης της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, συνθέτουν άρτια εκπαιδευμένοι πρώην στρατιωτικοί, αστυνομικοί και ειδικοί στη φύλαξη ατόμων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης