Ράνια Κωστάκη: Τα συγκινητικά λόγια για τον Παντελή Παντελίδη
Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη και το ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει ο αξέχαστος τραγουδιστής στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Η ραδιοφωνική παραγωγός, Ράνια Κωστάκη, βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ», το βράδυ της Τετάρτης.
Όταν κλήθηκε να πει δύο λόγια για τον Παντελή Παντελίδη, που πριν από τρεις μήνες έφυγε από τη ζωή, η Ράνια Κωστάκη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση της.
Μάλιστα, αναφέρθηκε στο ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει ο Παντελής Παντελίδης στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Σε εκείνη την εκπομπή ήταν καλεσμένη και η ίδια και είχε βιντεοσκοπήσει με την κάμερα του κινητού της, το ζεϊμπέκικο του τραγουδιστή.
«Το video δεν το ανέβασα τώρα. Είναι καιρός που το ανέβασα!», είπε η Ράνια Κωστάκη. Και πρόσθεσε:
Κλείσιμο
«Ο Παντελίδης είναι εδώ, στην καρδιά μου! Ήταν η πιο γλυκιά ψυχή, καρδιά, συμπεριφορά. Αρσενικό».
Χθες, η Ράνια Κωστάκη, ανέβασε ένα άλλο στιγμιότυπο από την εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε!!!Ολοι μας!!!», έγραψε ανεβάζοντας το video.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.