Οι πορνοστάρ απαντούν: Φτάνουν πράγματι σε οργασμό στις ταινίες τους;

Οι πορνοστάρ απαντούν: Φτάνουν πράγματι σε οργασμό στις ταινίες τους;

Δείτε βίντεο: διάσημες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών απαντούν στο... καυτό ερώτημα εκατομμυρίων ανδρών

Οι πορνοστάρ απαντούν: Φτάνουν πράγματι σε οργασμό στις ταινίες τους;
Άντρας, μόνος, ψάχνει... Γιατί να το κρύψουμε; Δεν... εκπλήσσει κανέναν η είδηση -ή το γεγονός, αν προτιμάτε- ότι, σε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό, οι μοναχικοί, κυρίως, άντρες, ιδιαίτερα στην εποχή των νέων τεχνολογιών, αναζητούν την ηδονή στο κυβερνοσέξ ή στο πορνό, που προσφέρεται εν αφθονία στο Διαδίκτυο.

Την ώρα, βέβαια, που τα ερωτικά sites αυξάνονται και πληθύνονται, προβάλλει όλο και πιο έντονο ένα ερώτημα στις τάξεις του ανδρικού πληθυσμού; Οι πρωταγωνίστριες των αισθησιακών ταινιών έρχονται πάντοτε σε οργασμό ή... προσποιούνται; (σ.σ. ένα ερώτημα, φυσικά, που... βασανίζει τους άντρες ακόμα και στις σχέσεις με τις συντρόφους τους).

Στο παρακάτω βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube στις 24 Μαρτίου, παρακολουθούμε ένα επεισόδιο της σειράς «Ask a pornstar». Και το ερώτημα είναι σαφές: «Έρχεστε όντως σε οργασμό κατά τη διάρκεια των ερωτικών σκηνών;». Οι απαντήσεις ποκίλλουν.

Κλείσιμο
Και έχουν δοθεί από δεκάδες διάσημες πορνοστάρ, μεταξύ των οποίων οι Veruca James, Riley Reid, Abigail Mac, Gabriella Paltrova, Dava Foxx, Leah Gotti, Charlotte Cross, Fanziska, Shyla Jennings, Anny Aurora, Kenna James, Arabelle Raphael, Alana Evans, Sasha Heart.

Μερικές υποστηρίζουν πως αυτό συμβαίνει πάντα, άλλες ότι συμβαίνει λιγότερο συχνά, ενώ κάποιες φαίνεται πως έχουν αναγάγει σε... επιστήμη τον οργασμό τους, εξηγώντας τι κάνουν πριν τα γυρίσματα, για να είναι σίγουρες ότι θα... φτάσουν στην κορύφωση!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης