Λάκης Γαβαλάς στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: «Φοράω παντελόνια, είμαι στρατιώτης της ζωής»

Λάκης Γαβαλάς στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: «Φοράω παντελόνια, είμαι στρατιώτης της ζωής»

Η επιστροφή στην τηλεόραση, η στάση του την περίοδο των δοκιμασιών, ο λόγος που στερείται το σεξ και η διαχρονικότητα του, ως καρτούν

Λάκης Γαβαλάς στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: «Φοράω παντελόνια, είμαι στρατιώτης της ζωής»
Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, το βράδυ της Δευτέρας. «Πώς και βρέθηκες στην τηλεόραση;»,
ρώτησε ο Θέμος Αναστασιάδης τον Λάκη Γαβαλά. «Καταρχήν για να έχω μία εργασία. Και δεύτερον, έχω φαν κλαμπ. Πραγματικά, με συγκινεί. Ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και δεν με προσεγγίζει σαν τον διάσημο, που ποτέ δεν ήμουν! Η αγάπη του κόσμου!»,
Κλείσιμο
είπε ο Λάκης Γαβαλάς για τη νέα του εκπομπή στο Βlue Sky.

«Πολλοί εκτίμησαν και την θαρραλέα στάση σου, την περίοδο των δοκιμασιών»
, τόνισε ο Θέμος Αναστασιάδης. «Είναι αλήθεια! Έτσι και αλλιώς σήμερα έχουμε έναν που κυβερνά. 'Εχει μία γυναίκα που κάνει γενέθλια σε κοσμική πιτσαρία του Κολωνακίου με bodyguards απέξω. Ευτυχώς τώρα που βγήκε και η Μαρέβα, που είναι του ρούχου και είναι και καλόγουστη, ίσως βοηθήσει να καταλάβουν τι εστί Γαβαλάς», απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς.




Του αρέσει το στιλ της; «Μου αρέσει, είναι ένα αριστοκρατικό στιλ», απάντησε.

«Ναι αλλά εμείς θέλουμε να το κάνουμε φιλολαϊκό προφίλ», τόνισε ο Θέμος. «Όχι δεν θέλω άλλα φιλολαϊκά. Άλλωστε εμένα ποιος με καταδίκασε; Οι αριστεροί που δούλευαν σε μένα δεκαπέντε χρόνια! Κάποιοι απο αυτούς μου έκαναν ακόμα και καταγγελίες!», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την δήλωση που έκανε πρόσφατα και είπε ότι αισθάνεται 100% γυναίκα, τόνισε ο σχεδιαστής: «Eίπα ότι κάποιες φορές αισθάνομαι 100% γυναίκα όσον αφορά τις ανάγκες που έχει μία γυναίκα για να να μπορώ να τις εκπληρώσω. Πρώτα πρώτα για την εμφάνιση της!» Δεν το εννοούσε ερωτικά ή σεξουαλικά; «Όχι! Αλλά να σου πω κάτι; Ό,τι κάνει τον κόσμο, να το διαβάσει και να περνάει καλά, μου αρέσει τρελά. Ο κόσμος ξέρει ότι φοράω τα παντελόνια, όχι από μόδα. Γιατί όντως, πρέπει να τα φοράει ένας που είναι στρατιώτης στη ζωή του!», απάντησε.




«'Εχω στερηθεί το σεξ»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Λάκης Γαβαλάς, είπε: «Αυτό που δεν επικροτώ είναι τα ναρκωτικά. Από εκεί και πέρα, το σεξ, επειδή είναι κάτι που στερούμαι στη ζωή μου- γιατί δεν είμαι σεξουαλικό πολύ άτομο-χαίρομαι που οι άλλοι το έχουν και τους ζηλεύω...Η ενεργητικότητα μου, ξεθυμαίνει μόνο στο σύμπαν. Όταν θα σκεφτώ να κάνω ερωτική πράξη, θα την κάνω μία χαρά. Αλλά δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας μου, της εβδομάδας μου ή του μήνα μου!»




«Ας με θυμούνται σαν καρτούν»
Τι του ''τη δίνει'' περισσότερο; «Αυτό που μου τη δίνει πολύ είναι μερικοί τηλεπαρουσιαστές. Τελευταία ειδικά, τους έχουν υπερεκτιμήσει. Ένας από αυτούς ειναι στη δική σας στέγη και δεν μπορώ να πω όνομα! Οι οποίοι έχουν άποψη τρελή και μιλάνε για όλους και για όλα!». Και συνέχισε; «Και εγώ έχω άποψη και μιλάω. Εγώ μπορεί να είμαι και καρτούν. Αλλά όταν το καρτουν έχει διάρκεια εδώ και τέσσερις δεκαετίες, είναι καθιερωμένο. Ιστορικό. Ας με θυμούνται σαν καρτούν».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης