Γιάννης Τσιμιτσέλης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: Από το «Κάτω Παρτάλι» στην «Μουρμούρα»

Γιάννης Τσιμιτσέλης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: Από το «Κάτω Παρτάλι» στην «Μουρμούρα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στην σειρά του «Alpha», «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά στο «Κάτω Παρτάλι» ενώ δήλωσε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα για να ζήσει μόνιμα στην Αμερική

Γιάννης Τσιμιτσέλης στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά»: Από το «Κάτω Παρτάλι» στην «Μουρμούρα»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». Ο ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του «Alpha» «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα». Μετά την απόφαση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου να αποχωρήσουν από τη σειρά για να ζήσουν στην Αμερική, το τρίτο τηλεοπτικό ζευγάρι θα ενσαρκώσουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Δανάη Επιθυμιάδη.  «Εγώ θα είμαι στη σειρά με την Δανάη Επιθυμιάδη. Γυρίσαμε ήδη δώδεκα επεισόδια. Η Δανάη είναι νέο πρόσωπο τηλεοπτικά. Γιατί θεατρικά έχει κάνει κάποιες παραστάσεις. Είχα πει ότι θα ήθελα να είμαι μία κοπέλα που θα είχαμε χημεία. Γιατί όταν κάνεις ένα σίριαλ, πενήντα πέντε επεισόδια με έναν άνθρωπο, τον ''παντρεύεσαι'' τηλεοπτικά», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Θα συνεχίσει να κάνει κουμάντο η γυναίκα;»,
τον ρώτησε ο Θέμος Αναστασιάδης. «Στη σειρά γίνεται αυτό που κανουν οι γυναίκες στη ζωή, οι οποίες αφήνουν τον άντρα να νομίζει ότι έχει τον έλεγχο αλλά τελικά, τον έχουν αυτές. Εγώ στη σειρά κάνω την ανατροπή! Θα την αφήσω να νομίζει ότι αυτή έχει τον έλεγχο, αλλά εγώ θα κινώ τα νήματα», απάντησε ο ηθοποιός.
Κλείσιμο
 
Πώς αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Κάτω Παρτάλι»; «΄Ημουν στο ''Κάτω Παρτάλι'', όταν μου έγινε η πρόταση στον Alpha. Μετά από σκέψη, μίλησα με τον δημιουργό της σειράς στο ''Παρτάλι''. Μου είπε: ''Πήγαινε!'.  Εφόσον έχουμε κάποια θέματα ακόμα με το ''Παρτάλι''. Αυτή την εποχή, η σιγουριά είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Και την σιγουριά αυτή μου την έβγαλε ο Alpha. Aν συνεχιστεί το ''Κάτω Παρτάλι'' θα είμαι και εκεί», είπε ο ηθοποιός.

«Έπεσαν να με φάνε με το δημοψήφισμα»

Για την θέση που είχε πάρει το δημοψήφισμα, ο ηθοποιός είπε: «Εγώ είχα πάρει μία ουδέτερη θέση...Την ημέρα πριν το αποτέλεσμα, ανακοίνωσα ότι είπα ''Ναι''. Και πέσανε πάνω μου να με ''φάνε''», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιστέλης. Και συνέχισε: «Από τη μία μετάνιωσα, από την άλλη είναι έτσι ο χαρακτήρας μου που δεν μπορώ να κρατηθώ».

Θα πήγαινε Αμερική, όπως έκανε Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος;
«Για διακοπές ευχαρίστως. Για μία δουλειά ή μία ταινία, επίσης θα το έκανα. Το να πάω να μείνω μόνιμα δεν θα το έκανα. Είμαι πολύ ''Ελληνάρας'' για να πάω να μείνω αλλού. Ο καθένας στον τόπο του. Το να πας στην Αμερική να κάνεις καριέρα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα κάνεις έναν Ρώσο κακοποιό ή έναν Ιταλό μαφιόζο. Λόγω της προφοράς μας!»,
απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης