Η Εlsa Hosk εργάζεται σκληρά στην Καραϊβική και «αναστατώνει»

Η Εlsa Hosk εργάζεται σκληρά στην Καραϊβική και «αναστατώνει»

Το μοντέλο και και πρώην επαγγελματίας παίχτρια του μπάσκετ απαθανατίστηκε σε ένα σκάφος, κατά τη διάρκεια της νέας της δουλειάς

Η Εlsa Hosk εργάζεται σκληρά στην Καραϊβική και «αναστατώνει»
Η 27χρονη καλλονή από τη Σουηδία το «αγγελάκι» της Victoria's Secret, Elsa Hosk, συνεχίζει να ποζάρει και τα μικροσκοπικά της μπικίνι της και να εργάζεται σκληρά στο  Σεν Μπαρτς της Καραϊβικής, αναστατώνοντας, όμως, τους λουόμενους που έχουν την τύχη να βρεθούν στο δρόμο της.

Το μοντέλο και και πρώην επαγγελματίας παίχτρια του μπάσκετ απαθανατίστηκε σε ένα σκάφος, κατά τη διάρκεια της νέας της δουλειάς.

Κλείσιμο
Για την ακρίβεια, η 27χρονη, μαζί με τη συνάδελφό της Vita Sidorkina, εθεάθησαν να δίνουν μια πραγματική... μάχη, προκειμένου να ανεβούν σε ένα σκάφος. Ωστόσο, κατά την προσπάθειά τους, χάρισαν στους παπαράτσι που βρίσκονταν εκεί μια σειρά από σέξι φωτογραφίες.

Σημειώνεται πως η Hosk γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια στη Σουηδία και το βιογραφικό της μέχρι σήμερα περιλαμβάνει συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας αλλά και φωτογραφήσεις για editorials μόδας στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά. Τα ξανθά της μαλλιά και τα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια της δεν μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο φυσικά ούτε τον οίκο μόδας της Victoria's Secret, όπου της πρότεινε συνεργασία το 2011. 

Δείτε τις φωτογραφίες με το «αγγελάκι» 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης