Στο σπίτι της αξέχαστης ντίβας, Σπεράντζας Βρανά

Στο σπίτι της αξέχαστης ντίβας, Σπεράντζας Βρανά

Το σπίτι της αξέχαστης ντίβας του θεάτρου και του σινεμά άνοιξε στο protothema.gr ο γιος της, Νίκος Χωματιανός- «Έχουν περάσει έξι χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή και μου λείπει αφάνταστα η Σπεράντζα μου! Αυτή μου έδωσε ζωή, αυτή είναι για μένα η μάνα μου και ας μη με γέννησε!», λέει συγκινημένος ο υιοθετημένος γιος της αξέχαστης ηθοποιού- Δείτε φωτογαφίες!

Στο σπίτι της αξέχαστης ντίβας, Σπεράντζας Βρανά
Το όνομά της γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο χώρο του θεάτρου και του σινεμά. Υπήρξε εκρηκτική, ταλαντούχα, μοναδική και σαρωτική. Ο λόγος για την αξέχαστη ντίβα του θεάτρου και του σινεμά, Σπεράντζα Βρανά. Το ορφανό κορίτσι που εξελίχθηκε σε μία λαμπερή πρωταγωνίστρια και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της, στη θεατρική σκηνή και στη μεγάλη οθόνη...

Η Σπεράντζα ερωτεύτηκε, προδόθηκε και αγάπησε τον άντρα της ζωής της και τραγουδιστή, Παύλο Πατάκα, τον οποίο και παντρεύτηκε και έμεινε μαζί του, μέχρι το τέλος της ζωή του. Αισθάνθηκε τη χαρά της μητρότητας, υιοθετώντας τον μικρό Νίκο, που σήμερα άνοιξε στο protothema.gr το σπίτι της αξέχαστης σταρ και μητέρας του.

Το δωμάτιό της παραμένει όπως ακριβώς το άφησε, πριν φύγει από τη ζωή. Τα μαξιλάρια της, το κομοδίνο, η φωτογραφία με τον άντρα της τον Παύλο,  τα κοστούμια της από το θέατρο, ήταν όλα εκεί. Ο γιος της, Νίκος Χωματιανός εξηγεί ότι δεν ήθελε να αγγίξει κανένα από τα αντικείμενα της μητέρας του, γιατί κάτι τέτοιο θα το ένιωθε «σαν ιεροσυλία», όπως τόνισε. «Για μένα είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε ζωή! Έκανε τα πάντα για να με μεγαλώσει σωστά και φυσικά επηρεάστηκα από τον χαρακτήρα της. Για μένα αυτή είναι η μάνα μου και ας μη με γέννησε. Η υιοθεσία που έκανε όταν πια ήμουν 32 χρόνων, ήταν απλά κάτι τυπικό και μου το είχε ζητήσει! Για αυτό και έγινε η υιοθεσία. Δε θα τη ξεχάσω ποτέ.  Θέλω στη μνήμη της να κάνω ένα χώρο- καλλιτεχνικό στέκι, ένα καφέ -μουσείο και να βάλω μέσα, όλα τα προσωπικά της αντικείμενα μέσα εκεί. Πιστεύω θα το ήθελε και η ίδια αυτό. Ελπίζω σύντομα να το καταφέρω και να το φτιάξω όπως το θέλω", λέει ο Νίκος στο protothema.gr.

Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης