Λαμάρ Όντομ: Είχε ξοδέψει 75.000 δολάρια στον οίκο ανοχής, πριν καταρρεύσει

Λαμάρ Όντομ: Είχε ξοδέψει 75.000 δολάρια στον οίκο ανοχής, πριν καταρρεύσει

Σκόπευε να μείνει ολόκληρη την εβδομάδα, λέει ο ιδιοκτήτης και επιμένει πως αυτό που αποζητούσε περισσότερο ο πρώην σταρ του NBA ήταν συντροφιά και όχι σεξ

Λαμάρ Όντομ: Είχε ξοδέψει 75.000 δολάρια στον οίκο ανοχής, πριν καταρρεύσει
Τουλάχιστον μία εβδομάδα σκόπευε να περάσει στον πολυτελή οίκο ανοχής, όπου βρέθηκε αναίσθητος, ο Λαμάρ Όντομ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ήδη ξοδέψει 75.000 δολάρια για τις υπηρεσίες που του προσφέρονταν.

Ο οίκος ανοχής Love Ranch, λίγο έξω από τη Νεβάδα θεωρείται υπερπολυτελής και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες του. Πριν το επισκεφθεί, ο Όντομ είχε προπληρώσει το 10% της διαμονής του, ενώ στις τρεις ημέρες που έμεινε εκεί πριν φύγει με το ασθενοφόρο σε κωματώδη κατάσταση, είχε χρεώσει στην πιστωτική του κάρτα το ποσό των 75.000 δολαρίων. Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης, ο Όντομ είχε ζητήσει την υπηρεσία «girlfriend», που είναι 24ωρη, ήθελε δηλαδή ένα κορίτσι εκτός από το σεξ και για να βλέπουν μαζί τηλεόραση, να μαγειρεύουν και να τρώνε. 

«Έδωσε για τα κορίτσια 75.000 δολάρια, αλλά σχεδίαζε να μείνει τουλάχιστον πέντε μέρες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο ίδιος ανέφερε πως ο Όντομ εκτός από ναρκωτικά έτρωγε και πάρα πολύ, ντελίβερι, αλλά και τις μπριζόλες τρεις-τρεις, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. 
Κλείσιμο

«Ηταν λίγο νευρικός αρχικά, αλλά τελικά ήταν ξεκάθαρο πως απλώς ήθελε να μιλήσει. Ήταν πολύ πληγωμένος, νομίζω δεν ήξερε ποιον να εμπιστευθεί, ήταν θλιμμένος, μελαγχολικός», λέει επίσης.

Οσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αν και χθες κάποια δημοσιεύματα τον ήθελαν να σφίγγει το χέρι της Κιμ Καρντάσιαν και αυτό να γεννά ελπίδες, τελικά φαίνεται πως ο Λαμάρ είναι σε κώμα και προς το παρόν οι γιατροί δεν έχουν κανέναν λόγο να αισιοδοξούν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ακόμα και αν επιζήσει (οι πιθανότητες είναι ακόμα 50-50), η ζωή του σε τίποτε δεν θα θυμίζει την προηγούμενη, καθώς είναι πολύ πιθανό να μείνει με σοβαρά εγκεφαλικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα ξένα media, τέσσερα ζωτικά του όργανα έχουν «καταρρεύσει» και ο Λαμάρ βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

Η οικογένεια Καρντάσιαν έχει φέρει ειδικούς από το Λος Αντζελες για να συνδράμουν τους γιατρούς του Λας Βέγκας. Αυτό που τους μετέφεραν είνα πως όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει βελτίωση αυτό καθιστά τα πράγματα πολύ, πολύ δύσκολα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης