Βίντεο: Δείτε τον Όντομ στον οίκο ανοχής - Καμία βελτίωση στην κατάστασή του

Βίντεο: Δείτε τον Όντομ στον οίκο ανοχής - Καμία βελτίωση στην κατάστασή του

Οι εικόνες φέρονται να έχουν καταγραφεί το Σάββατο το απόγευμα, λίγο μετά την άφιξη του 35χρονου πρώην σταρ του ΝΒΑ στο Ράντσο του Έρωτα στη Νεβάδα

Βίντεο: Δείτε τον Όντομ στον οίκο ανοχής - Καμία βελτίωση στην κατάστασή του
Ένα βίντεο που καταγράφει τον Λαμάρ Όντομ να πίνει αλκοόλ και χάπια, τον συνδυασμό δηλαδή που τον έχει φέρει στο χείλος του θανάτου, φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Radar Online.

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας του οίκου ανοχής στον οποίο βρέθηκε αναίσθητος από δύο ιερόδουλες ο πρώην σταρ του ΝΒΑ.

Οι εικόνες φέρονται να έχουν καταγραφεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, τέσσερις ημέρες, δηλαδή, πριν την κατάρρευση του 35χρονου πρώην μπασκετμπολίστα.

Ο Όντομ φαίνεται στο βίντεο να φτάνει στο μπαρ του οίκου ανοχής αμέσως μόλις φτάνει στο Ράντσο του Έρωτα στη Νεβάδα.

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου όταν ο Όντομ εμφανίζεται να κάθεται στο βάθος του μπαρ καθώς μια εκδιδόμενη με μπικίνι και στρινγκ ετοιμάζει τα ποτά και τα σφηνάκια.
Κλείσιμο

Κάποια στιγμή ο 35χρονος εμφανίζεται να βάζει το αριστερό χέρι του στην τσέπη του παντελονιού του και από εκεί να βγάζει μια σακούλα με χάπια, ένα εκ των οποίων βάζει στο στόμα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νεβάδα ο Όντομ έκανε έναν συνδυασμό αλκοόλ, κοκαΐνης και φυτικού Βιάγκρα πριν καταλήξει αναίσθητος από υπερβολική δόση.



Οσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αν και χθες κάποια δημοσιεύματα τον ήθελαν να σφίγγει το χέρι της Κιμ Καρντάσιαν και αυτό να γεννά ελπίδες, τελικά φαίνεται πως ο Λαμάρ είναι σε κώμα και προς το παρόν οι γιατροί δεν έχουν κανέναν λόγο να αισιοδοξούν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ακόμα και αν επιζήσει (οι πιθανότητες είναι ακόμα 50-50), η ζωή του σε τίποτε δεν θα θυμίζει την προηγούμενη, καθώς είναι πολύ πιθανό να μείνει με σοβαρά εγκεφαλικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα ξένα media, τέσσερα ζωτικά του όργανα έχουν «καταρρεύσει» και ο Λαμάρ βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

Η οικογένεια Καρντάσιαν έχει φέρει ειδικούς από το Λος Αντζελες για να συνδράμουν τους γιατρούς του Λας Βέγκας. Αυτό που τους μετέφεραν είνα πως όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει βελτίωση αυτό καθιστά τα πράγματα πολύ, πολύ δύσκολα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης