Αlessandra Ambrosio: Με μπικίνι στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο

Αlessandra Ambrosio: Με μπικίνι στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο

Μπορεί να κάνει καριέρα ως "άγγελος" της Victoria's Secret αλλά η νέα καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί η Βραζιλιάνα καλλονή δεν μοιάζει να έχει τίποτε το... αγγελικό!

Αlessandra Ambrosio: Με μπικίνι στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο
Ο «άγγελος» της Victoria's Secret που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σέξι μοντέλα του πλανήτη, η Αlessandra Ambrosio βγήκε με το χρυσό της μπικίνι στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο, γεγονός που -όπως είναι φυσικό-προκάλεσε αναστάτωση. Οι άνδρες δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω της και οι γυναίκες έχασαν το χρώμα τους από τη ζήλεια. Όλοι όμως θα συμφωνήσουν στο γεγονός ότι η νέα φωτογράφιση της 33χρονης Ambrossio δεν είχε τίποτα το...αγγελικό.

Η Βραζιλιάνα καλλονή άλλαζε το ένα μπικίνι μετά το άλλο και χάριζε τις «καυτές» πόζες της σε όσους έτυχε να παρακολουθούν τo shooting. Φορώντας ένα κατακόκκινο κραγιόν, μία ασορτί μπαντάνα στα μαλλιά και πολλά χρυσά κοσμήματα, η Ambrossio εμφανίστηκε τελείως διαφορετική από ότι στις πασαρέλες της Victoria's Secret. Φορτίζοντας ακόμα περισσότερο την ήδη «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα, η Ambrosio άρχισε να γλείφει ένα κόκκινο γλειφιτζούρι . Στην συνέχεια η Βραζιλιάνα καλλονή, «πέταξε» το χρυσό μπικίνι και το αντικατέστησε με ένα κόκκινο πουά, που συνδύασε με μίνι φούστα και ψηλοτάκουνα.
Κλείσιμο

Η φωτογράφιση έγινε στην φαβέλα Vidigal, μία από τις πιο φτωχιές περιοχές του Ρίο. Η φωτογράφιση απέφερε στην Ambrosio ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ανεβάζοντας τους ήδη «φουσκωμένους» τραπεζικούς της λογαριασμούς. Δεν είναι τυχαίο που η Αmbrossio συγκαταλέγεται στα δέκα πιο πλούσια μοντέλα του πλανήτη.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης