Το ματωμένο ταγέρ της Τζάκι Κένεντι

Το ματωμένο ταγέρ της Τζάκι Κένεντι

Πού βρίσκεται το ροζ ταγέρ που φορούσε η Τζάκι την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Τζον Κένεντι;

Το ματωμένο ταγέρ της Τζάκι Κένεντι
Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες-στις 22 Νοεμρβίου- από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Τζον Κένεντι και οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν τον θάνατο του συνεχίζουν να κυκλοφορούν. Με αφορμή την «μαύρη» επέτειο, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για την "τύχη" του ταγέρ που βάφτηκε με το αίμα του 35ου Αμερικανού Προέδρου. Πρόκειται για  το ροζ σύνολο που φορούσε η Τζάκι Κένεντι την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Τζον Κένεντι.

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου, οι αμερικανικές Αρχές πήραν το συγκεκριμένο σύνολο που έφερε κηλίδες από το αίμα του Κένεντι-η Τζάκι βρισκόταν ακριβώς δίπλα στον Αμερικανό Πρόεδρο- και το έστειλαν μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της υπόθεσης στα αρχεία του κράτους. Εκεί παραμένει μέχρι σήμερα και από τότε δεν το έχει δει κανείς.

Κλείσιμο
Η Cathy Horin έγραψε στους New York Times: «Αν υπάρχει ένα στοιχείο που αποτυπώνει την ντροπή και τη βία εκείνης της ημέρας, την αίγλη και το παρασκήνιο που προηγήθηκε, είναι το ματωμένο ροζ κοστούμι της Jackie Kennedy. Ένα κομμάτι με μια ολόκληρη ιστορία, για τη φήμη, τη μόδα, τη γοητεία, την ατσάλινη αποφασιστικότητά της, τα πράγματα που ξέρουμε γι’ αυτήν και αυτά που δεν θα μάθουμε ποτε…».

Διαβάστε περισσότερα στο www.instyle.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης