Στην Αίγυπτο ταξίδεψε η Άννα Βίσση, εκφράζοντας δημόσια τον ενθουσιασμό της για τους ναούς, όπου επισκέφτηκε.
Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα social media φωτογραφίες από την απόδρασή της, σημειώνοντας πως αυτή ήταν η τελευταία της ημέρα στην Αίγυπτο.
Η Άννα Βίσση κοινοποίησε στιγμιότυπα από τους ιστορικούς ναούς και τα αξιοθέατα, όπου επισκέφθηκε. «Τελευταία μέρα στην Αίγυπτο. Εντυπωσιασμένη από την ομορφιά των ναών», έγραψε σε Instagram story που έκανε.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.